Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Hitman 3 Premium Review: ‘Je wil voor de perfecte kill gaan’

20/01/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Hitman franchise draait al behoorlijk wat jaartjes mee. Zo kwam het eerste deel, Hitman: Codename 47, alweer uit in het jaartje 2000. Nu, 22 jaar later, zijn we aangekomen bij de achtste game in de franchise. Een achtste deel wat tegelijk het derde deel van de World of Assassination trilogie vormt. JJ en Daan zijn met Hitman 3 aan de slag geweest en gaan in de Premium review diep in op wat zij van de game vinden. Dit is de Hitman 3 Premium Review.

Op unieke manieren je doelwit ‘assassinaten’

In de Hitman-franchise draait het maar om één ding: Jouw doelwit op een zo’n uniek mogelijke manier vermoorden. En dat doen zonder betrapt te worden. Je zou tenslotte geen goeie Hitman zijn, als je niet een beetje stiekem kan zijn. In de missies van Hitman 3 zitten allemaal verschillende manieren om jouw doelwit te elimineren. Wil jij wat vergif in jouw doelwit zijn drankje doen, zodat deze naar de wc toe gaat en je hem daar kan verdrinken? Dat kan! Wil je hem vanaf een hoge verdieping over de reling gooien? Dan kan dat ook! Of ben je iemand wie het liefste gewoon met zijn gun naar binnen rent en iedereen af knalt? Dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. De opties zijn oneindig. Wat zijn de unieke manieren waarop Daan en JJ hun doelwitten hebben geëlimineerd? Of is JJ alleen maar als dolleman op zijn doel afgestoken?

Misschien een beetje toe aan vernieuwing

Zoals hierboven al vermeld, de Hitman franchise draait al wat jaartjes mee. Op 19 november wordt het eerste deel in de franchise officieel 22 jaar oud. Niet iedere franchise heeft het geluk, of is kwalitatief sterk genoeg om zo lang mee te kunnen draaien. Maar na zoveel jaar, en relatief weinig aanpassingen binnen de franchise zelf… wordt het dan niet tijd voor wat vernieuwing? Of een kleine pauze voor de Hitman franchise? Dat is iets waar JJ en Daan ook op in gaan in de Hitman 3 Premium Review alsmede hoe belangrijk smaak is in dit spel.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch