Menu Premium
Loading...

HITMAN – Episode 2: Sapienza Review

11/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe maand, een nieuwe Episode van HITMAN. Karim en Skate bevinden zich ditmaal in het italiaanse Sapienza voor de HITMAN – Episode 2: Sapienza Review!

De maandelijkse episodes van HITMAN spelen zich elke keer af op een andere locatie. Ditmaal is het zonnige, kleurrijke Sapienza aan de beurt, al is Agent 47 er niet om aan het strand te chillen. In HITMAN – Episode 2: Sapienza heb je twee doelwitten: Silvo Caruso, een slimme bio-wetenschapper en Francesca de Santis, zijn rechterhand. Samen hebben zij een virus gecreĆ«erd dat het derde doelwit vormt. Je zult dus niet alleen achter mensen aan gaan, maar ook het virus moeten vernietigen.

Ben je benieuwd wat Karim en Skate van HITMAN – Episode 2: Sapienza vinden, of wil je weten of de tweede episode technisch gezien vooruitgang heeft geboekt na episode 1? Check dan de HITMAN – Episode 2: Sapienza Review en laat jouw mening achter in de comments!

PS: De review bevat een aantal spoilers! Hoewel enkele mogelijkheden door Karim en Skate worden besproken, blijven er echter nog vele andere manieren over om de doelwitten om te leggen.

HITMAN - Episode 2: Sapienza Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch