Menu Premium
Loading...

Het ontstaan van Blammo & Gamekings: van reclamemakers tot game-krakers

23/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de grote Kerststream, eind 2019, hadden we een aantal donatie perks bedacht. Een daarvan was de donatie voor een item naar keuze. Met andere woorden, jij mocht een item bedenken en wij zouden het gaan maken. Vandaag laten we het eerste item zien dat vanuit deze donaties is voortgekomen. De donateur in kwestie, die we voor zijn eigen gemoedsrust anoniem laten, wilde graag in een item zien en horen hoe Blammo en Gamekings zijn ontstaan. En zijn wens is onze wil. Helemaal omdat deze opdracht een erg leuk item heeft opgeleverd.

Hoe kwamen ze op de naam ‘Blammo’?

Want wat was Blammo? Was het meteen een gamemedia bedrijf? Of iets totaal anders? En hoe komen ze aan die naam? Vervolgens is het natuurlijk belangrijk om te weten te komen hoe men op het idee van een game TV show kwam. Er was er immers al een, genaamd Gammo. En hoe kwam men tot de formule die uiteindelijk de winning ticket bleek te zijn. Geen voice overs maar gasten die op een bank relaxed over games ouwehoeren. Het zouden je vrienden kunnen zijn. En hoe is de deal met The Box tot stand gekomen? Waren zij de enige partij die Gamekings wilden hebben?

Boris is openhartig over het prille begin van Gamekings

Dan, hoe ging het verder? Hoe kwam Gamekings bij TMF, MTV en Comedy Central terecht. Al die vragen gaat JJ voor de donateur aan de grote baas Boris vragen. En aan Skate, de man om wie Gamekings van het eerste uur draaide aangezien hij de presentator was. Alles wordt l, zoals je van ons kan verwachten, gelardeerd met fraai oud beeld. Dit item gaat met recht een heerlijke ‘trip through memory lane’ worden. Eentje die bij veel fans van het eerste uur een hoop nostalgie te weeg zal brengen. Met een hoop leuke feitjes die niemand nog gehoord heeft. En dat alles met dank aan een gulle donateur. Enjoy!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch