Menu Premium
Loading...

Vanavond op TV: Gamekings Seizoen 18 aflevering 1!

26/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is weer zover: het achttiende, inderdaad, je leest het goed, het achttiende seizoen van Gamekings wordt vanavond afgetrapt op Spike TV, om klokslag 22.00 uur. De zon is dan onder, het avondeten en de afwas zitten er wel op en dus heb je geen excuus om niet met zijn allen te gaan kijken.

Tijd voor vernieuwing

Om je alvast een beetje in de mood te brengen, hebben Jelle & David plaats genomen op de bank. Er valt namelijk meer dan genoeg te vertellen. Gamekings op TV is compleet veranderd. Niks deskje-tripje, niks previewtje-reviewtje meer. Dat hebben we zeventien seizoenen lang gedaan. En dus is het tijd voor vernieuwing.

Generator Hostel te Amsterdam

Deze vernieuwing is niet bepaald halfslachtig doorgevoerd. Gamekings heeft een complete make-over ondergaan en is nu een talkshow met live pubiek geworden. In de Oosterbar van het Generator Hostel ontvangen we elke week toffe gasten uit het games-wereldje om te praten over het spelen, maken en streamen van games. Of om gewoon een dikke challenge aan te gaan met elkaar. Jelle en David leggen je in deze voorbeschouwing op het nieuwe TV-seizoen precies uit wat en wie je kunt verwachten in de aankomende uitzendingen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch