Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Het bizarre verhaal achter de muziek van de Borderlands 3 gameplay trailer

05/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je maakt als bandje, genaamd KNARS, uit Deventer wat toffe tracks en biedt deze online aan. Je weet immers maar nooit. Lange tijd hoor je er niks van. Tot je op vakantie door vrienden via Whatsapp wordt gefeliciteerd met de aanwezigheid van een van jouw tracks in de launch trailer van Borderlands 3. Die tot je grote verbazing inmiddels door 4,5 miljoen mensen is bekeken en beluisterd. En jij wist van niks… JJ houdt van dit soort verhalen. Hij pakte onmiddellijk de trein naar een van de oudste steden van Nederland om dit bizarre verhaal van A tot Z aan te horen. Ga maar weer even lekker zitten als Premium Baas en geniet van een nieuwe mini docu.

De muziek van KNARS beukt wel lekker

Of zoals hun site meldt, ‘Knars drags her audience through the halls of her madhouse, full of hypnotising intensity. Savage lyrics, psychedelic soundscapes, evil brass and heavy guitar riffs, beats and basslines are what ensures the knarse-machine’s fuming pit of energy wherever they go. Simpel gesteld, de muziek van KNARS beukt wel lekker weg. En dat vonden de mensen van Gearbox blijkbaar ook. Zij kozen het nummer ‘Push it to the limits’ namelijk uit voor een van de belangrijkste trailer voor hun game: de gameplay trailer.

Zijn ze nu rijk geworden dankzij Borderlands 3…

En nu zul je wel denken dat de zilvervloot binnenvoer voor de band? Dat de optredens achter elkaar binnen stroomden? Dat ze gevraagd werden voor elke talkshow in Nederland? Nou, eh, niet helemaal. Het liep namelijk allemaal een beetje apart. Vanaf het begin tot aan het eind. JJ spreekt zanger en producer Martijn Holtslag in zijn  bijzondere woning over de afgelopen periode. Een periode die het leven van KNARS behoorlijk op zijn kop zette. maak je op voor een bizar verhaal over de muziekwereld, tussen personen, breakbeats en games in het algemeen.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch