Menu Premium
Loading...

Borderlands 3 Review: Kopen, budgetbak of slopen?

17/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar is hij dan! De review van Borderlands 3. De game is sinds vrijdag speelbaar (wat door veel mensen natuurlijk gedaan wordt) en Daan en Boris zijn er vanzelfsprekend mee bezig geweest. Na het winnen van de Borderlands-streams zijn hun natuurlijk de gelukkige. Eerder vandaag zag je al de uitgebreide discussie, nu is het tijd voor de korte maar krachtige review. Kopen, budgetbak of slopen?

Weer lekker knallen in Borderlands 3!

Daar verandert natuurlijk helemaal niks aan. De game heeft een grote sprong gemaakt met Borderlands 2, volgens velen de beste game aller tijden, en hoopt die lijn met deze game door te zetten. Niks is echter gegarandeerd, zo ook niet het succes van Borderlands 3. Er zijn weer zat nieuwe guns toegevoegd met leuke attachments en verschillende manieren om deze guns te gebruiken. Daarnaast zijn er natuurlijk nieuwe characters, is de wereld weer gloednieuw (soort van) en is ook de verhaallijn weer anders.

Nog steeds op zoek naar de vault…

Dat dan weer wel. We zullen niet spoilen of je aan het einde van de game eindelijk de vault weet te bereiken, maar er zijn in ieder geval zat mensen en beesten die je weer in de weg lopen. Het zou ook zo makkelijk zijn als je zo in een rechte lijn door kon lopen naar het beloofde land. Helaas dus. Schietend en scheldend zul je je een weg moeten banen, net zoals in de vorige Borderlands-games. De vraag is en blijft echter of er aan het einde eindelijk licht te zien zal zijn of dat de vault nog steeds op zich zal laten wachten.

Denk jij dat je de vault aan het einde van de game eindelijk gaat vinden? Wat verwacht je van de game als je hem nog niet hebt aangeraakt? Als je hem wel hebt aangeraakt: Wat vind je tot nu toe van Borderlands 3?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch