Menu Premium
Loading...

Het belang van een goed thuisnetwerk voor gamers

11/05/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door TP LInk. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. TP Link heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Internet is voor ons gamers & tech-geeks letterlijk een lifeline geworden. We kunnen niet meer zonder.  We werken online, sluiten onze gadgets aan op het net en we vreten digitale content. Dan zou je zeggen dat iedereen veel effort & centjes in zijn thuisnetwerk steekt? Nou, dat valt dus vies tegen. En ja, ook wij maken ons daar schuldig aan. Zie ons netwerk probleem van een half jaar terug. Reden te meer om een specialist op dit vlak uit te nodigen om uit te leggen wat je als klein bedrijf of gamer thuis kunt winnen met een goed netwerk. En we verklappen alvast, dat is best veel.

Met een goed thuisnetwerk is voor een gamer enorm veel winst te behalen

Dennis is een gewaardeerd lid van onze community en heeft een eigen bedrijf genaamd DenCad ICT Services waarmee overal in Nederland netwerken aanlegt. Doorgaans bij grote en kleine bedrijven, maar als fervent gamers af en toe ook bij mensen thuis. Hij vroeg of hij eens uit mocht komen leggen hoe belangrijk een goed netwerk vandaag de dag is. Voor bedrijven én voor mensen thuis. En hij had gelijk. Het gemiddelde huishouden hangt zonder problemen tientallen devices aan de wifi, maar checkt niet goed of het netwerkt daarvoor wel goed is afgesteld. Met alle narigheid van dien. Volgens Dennis valt er met een kleine investering een enorme winst uit een goed netwerk te halen. En dan heb je ons getriggerd. Want wie wil er niet af van dat gezeik van dips in de WiFi of lag tijdens het gamen als je partner en/of kids alle tegelijk op internet zitten?

Check Omada voor bedrijven of de Deco XE75 Pro voor gamers

Speciaal voor dit item heeft TP Link ons voorzien van Omada gear voor een B2B netwerk en het Deco XE75 Pro pakket voor thuis gebruik. Het laatste product zorgt er voor dat jij overal in huis kan genieten van optimaal bekabeld internet en wifi. En dat is iets wat je wilt als gamer. Dat snappen wij na het opnemen van deze video inmiddels ook.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch