Menu Premium
Loading...

Helskate Review: Kopen, budgetbak of slopen?

20/02/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen week hadden we een boeiend interview met Samuel Casado, voorheen gamejournalist, nu verantwoordelijk voor de marketing voor van de game Helskate. In dat interview had JJ het met hem over het moment waarin de media melden wat voor beoordeling zij het spel geven. Of hij uitkeek naar het moment dat de cijfers droppen? Lijkt ons behoorlijk spannend. Nu, dat moment is daar. Jasper heeft de game een weekend lang gespeeld en geeft in deze video zijn oordeel. Wat vond hij van het Nederlandse spel? Is het aan aanrader? Is het een game die je kunt gaan ondersteunen de komende tijd? Of is het gewoon een pure waste of time? Je ziet en hoort het antwoord in de Helskate review.

Helskate review: Een crazy mix van skaten en hakken & beuken

Helskate is een skateboard-actie-roguelite. Een combinatie die wij nog niet eerder hebben gezien. The Devil May Cry meets Tony Hawk is een typering die de studio van de bekende YouTuber Kwebbelkop zelf uit. Met jouw skater voer je trucs uit en krijg je de combo’s aaneen om jouw aanvallen te versterken en de vijanden in Vertheim te verslaan. Jasper is een fervent Tony Hawk-speler. Volgens de makers van de game zul jij als fan van Tony Hawk-games direct de controls oppakken en jezelf senang voelen in het spel. Is dat ook zo? En hoe ervaarde Jasper de mix van skaten en battelen?

Hoe beoordelen wij een Early Access game?

Helskate is een Early Access game. Kun je daar wel een review van doen? ‘Ja’, vinden wij. Ook voor Early Access betaal je immers geld. En dus wil je gamers kunnen voorlichten. Natuurlijk houden we er rekening mee dat de game nog niet volledig af is. Een oordeel kan bijvoorbeeld zijn dat we adviseren nog even te wachten tot de game uit de Early Access fase is, omdat er nog te veel aan mankeert. Het antwoord op die vraag krijg je in deze video.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch