Menu Premium
Loading...

Hands-on met NBA 2K13

24/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Basketbal is een minder populaire sport in Nederland en daardoor krijgen de games rond deze sport meestal niet zo veel aandacht krijgen. Toch worden er een aantal goede basketbal games gemaakt, waar NBA 2K13 er misschien ook wel één van is.

Aan de gameplay in NBA 2K13 hebben ze minder gesleuteld dan bijvoorbeeld is gebeurd in FIFA 13. Toch zijn er een aantal toffe nieuwe dingen toegevoegd, zoals physics waardoor je dribbel anders zal verlopen als je speler in contact komt met een andere speler. Daarnaast hebben player signature skills dit jaar hun toetreden gemaakt in de serie. Spelers kunnen unieke skills bezitten waarmee je je tegenstander creatiever mee kunt inmaken.

Misschien wel één van de leukste nieuwe features is dat je de mogelijkheid hebt om je eigen schoenen in de game te ontwerpen, die je vervolgens daadwerkelijk kunt laten fabriceren. Ook de outfits van je team kun je tot in detail ontwerpen, alleen deze kun je daarna helaas niet zelf aanschaffen.

Wat sommige mensen verbaast, is dat Jay-Z de executive producer van de game is. Hierdoor komen er meerdere nummers van hem zelf voor op de soundtrack. Nummers als “Public Service Announcement” en “Numb-Encore” (origineel van Linkin Park) zullen in de game verschijnen. Daarnaast zullen er ook nummers van Coldplay, Daft Punk en andere top 40 artiesten langskomen.

Als klap op de vuurpijl kun je celebrity teams samen gaan stellen, waardoor je bijvoorbeeld Justin Bieber in je team kunt laten spelen. Niet lachen, het mannetje kan écht basketballen.

Op 5 oktober kun je de game in huis halen voor de PlayStation 3, Xbox 360, PC, PSP of de Wii. Later zal de game ook uitkomen voor de Wii U.

JJ ging Hands-on met NBA 2K13 en zit samen Skate helemaal klaar om je alles te vertellen over de komende basketbal game van Visual Concepts.

Ontwikkelaar: Visual Concepts
Uitgever: 2K Sports
PlatformXbox 360, PlayStation 3, Wii U, PC, PSP, Wii

Hands-on met NBA 2K13

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch