Menu Premium
Loading...

Halverwege Woensdag over PUBG en EA

01/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Een spiksplinternieuwe rubriek om het Gamekings-paviljoen op te fleuren! In Halverwege Woensdag gaan we het meest spraakmakende nieuws van het weekend en het begin van de nieuwe week bespreken. Voor deze eerste editie van Halverwege Woensdag zijn Jelle en JJ aangeschoven. De heren trappen af met wat opheldering over het in het leven roepen van deze nieuwe rubriek. In het item over de toekomst van Premium met Boris werd deze rubriek al aangekondigd en nu kunnen alle bezoekers van Gamekings.tv deze eerste editie bekijken. Het bijzondere aan Halverwege Woensdag is dat dit het moment in de week is waar Gamekings-kijkers kunnen stemmen op wat (eventueel) komen gaat. Check nu deze Halverwege Woensdag over PUBG en EA!

PUBG verlegt zijn grenzen

Na de plichtplegingen wordt deze Halverwege Woensdag afgetrapt met nieuws over PUBG. Op de E3 werd een XBOX One-versie van de succesvolle PC-game aangekondigd. Nu is er aan deze aankondiging ook een verschijningsdatum gekoppeld. PUBG komt 12 december naar de XBOX One, wat menig Microsoft fanboy zal kunnen waarderen. Hierna hebben de heren verontrustend nieuws over EA. De in Canada gevestigde uitgever draait al jaren stroef in financieel opzicht. Het bedrijf drijft op de succesvolle sport franchises, maar deze kunnen niet voorkomen dat EA uit de financiële zorgen blijft. Verder buigen de heren zich over opmerkelijk nieuws omtrent het Amerikaanse Gamestop. De retailer komt met een nieuwe actie: voor €60,- per halfjaar kan je als klant onbeperkt gebruikte games spelen. Jelle en JJ doen hun zegje over dit alles en meer in deze halverwege woensdag.

Wil jij als kijker meebepalen wat je volgende week te zien krijgt? Klik op deze link en bepaal mee!

Wat is jullie mening over de opmerkelijke doch creatieve actie van Gamespot? Zouden jullie een soort gelijke ‘promotie’ graag in Nederland zien? Laat je horen in de comments onder deze Halverwege Woensdag over PUBG en EA!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch