Menu Premium
Loading...

Belangrijk nieuws over de toekomst van Gamekings Premium

Sebastiaan Brassinga 27/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris heeft plaatsgenomen achter de bekende Gamekings-desk om een uiterst serieus item op te nemen. Zoals hij al aangeeft gaat het onderwerp wat dieper dan in het gemiddelde Premium Journaal het geval is. Op Gamekings.tv knallen we al tijden met wekelijks meerdere Premiumitems. We houden van de Premiumleden en hebben lol in het maken van toffe content. Nu, iets meer dan een jaar na de invoering van Gamekings Premium, gaan we een nieuwe kant op. Premiumleden krijgen veel meer content, terwijl ‘open’ items wat gaan veranderen op de tofste gamesite van Nederland. Zoals gezegd is Boris aangeschoven om de zaak nader toe te lichten.

Premiumleden krijgen meer

Sinds jaar en dag is Gamekings.tv afhankelijk van advertentie-inkomsten om de boel draaiende te houden. Het instorten van de advertentiemarkt maakt dat mediapartijen op zoek moeten gaan naar nieuwe manieren van inkomstenvergaring. Zoals het nu lijkt moet de steun steeds meer komen vanuit de community. Betaalde content is zodoende de toekomst. Het uitbreiden van Gamekings Premium is een nieuwe stap. In de toekomst zullen items met diepgaande onderwerpen alleen te zien zijn voor Gamekings Premiumleden. Verder zullen reviews en previews van games waarvan de uitgever niet samenwerkt met Gamekings ook Premium worden. Uiteindelijk komt het erop neer dat Premiumleden iedere dag een item kunnen verwachten.

Ook voor de reguliere bezoekers van Gamekings.tv blijft er een hoop toffe content op de website verschijnen. Zo zullen vaste rubrieken als Brievenmaandag en Einde van de Week Vrijdag beschikbaar blijven voor iedereen. Verder zijn we voornemens de community meer te betrekken. Boris gaat in dit item zoals gezegd dieper in op de materie. Ook kondigt hij tussen neus en lippen door een nieuwe rubriek aan. Gaat Gamekings je aan het hart en wil je ons supporten? Vanaf €2,50 per maand kun je jezelf al een Bazige Baas noemen.

Als jullie vragen hebben, meld het vooral in de comments. We hopen op jullie begrip en denken dat dit Gamekings Premium in de toekomst alleen maar verbetert.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch