Menu Premium
Loading...

Halo Infinite Winter update Review: ‘Is de game dan eindelijk compleet?’

19/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Halo Infinite was bij launch nu niet bepaald af. Met name het ontbreken van de coöp. gameplay voor de campagne werd door veel fans als een groot gemis gezien. Vooral omdat het hen wel was beloofd. Nu, na een jaar is, de update dan eindelijk daar. Een update die Xbox zelf een hoofdletter ‘U’ meegeeft. Want er zit veel in. Maar veel betekent niet persé goed. Koos is een groot Halo-fan en toonde zich teleurgesteld toen Halo Infinite vrij kaal op de markt kwam. is de game nu gered met de Winter Update of blijft er nog steeds (te) veel te wensen over.

Halo Infinite Winter Update review: De coop gameplay is eindelijk beschikbaar

De update is nu dus live op de Xbox One, Xbox Series X & S en de PC. Afgezien van dat er de nodige aanpassingen aan de game verricht zijn, voegt de update ook eindelijk de langverwachte campagne coöp gameplay toe. En er is nu de optie om missies opnieuw te spelen en je kan aan de slag met de Forge beta. Is deze content genoeg om van Koos een blij mens te maken of heeft de liefde voor Master Chief opnieuw een flinke knauw gehad? Je ziet en hoort het allemaal in deze review van de Halo Infinite Winter Update.

Kan de game zich nu meten met de beste shooters van het moment?

Verder zijn er voor de multiplayer nieuwe maps en modi beschikbaar. Wat ook fijn zijn aangezien we wel wat klaar waren met het karige aantal maps dat de game kende. Daarnaast is het XP systeem van een update voorzien en kun je gebruik maken van de gratis Battle Pass met 30 tiers erin verwerkt. Volop nieuwe content ook. Maar maakt het Koos blij? Kan Halo Infinite zich nu eindelijk meten met de top shooters van het moment?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch