Menu Premium
Loading...

Halo Infinite Review – Kopen, budgetbak of slopen?

16/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij de korte Review van Halo Infinite. De game gaat verder na het verhaal van Halo 5 Guardians. Maar dan wel met totaal andere gameplay. De game heeft namelijk voor het eerst in het bestaan van de franchise een heuse open wereld. Daarnaast is de multiplayer  versie gratis. Free to Play. En de hele game op Game Pass. Ga je Halo Infinite dan nog moeten kopen voor volle pond, voor alleen de campaign? Je gaat het allemaal horen en zien in de Review van Halo Infinite. Met de vraag der vragen: Kopen, budgetbak of slopen?

Past de open wereld van Halo Infinite

In de game duik je in de huid van The Master Chief. Met hem ga je de strijd aan in de story mode tegen The Banished leider genaamd War Chief Escharum. Infinite is een open wereld game, waar je net zoals in Far Cry bepaalde objectives cleared. Brengt de story mode daardoor de vernieuwing die Halo nodig heeft? Of doet het afbreuk aan de franchise? En is de game ook toegankelijk voor diegene die Halo voor het eerst wil proberen? Of kun je de campaign eigenlijk alleen maar snappen als je de vorige delen hebt gespeeld? Het antwoord tref je in deze video aan.

Kopen, budgetbak of slopen?

Natuurlijk gaan we het ook over de multiplayer hebben. Wat verwachten we daar nog meer van de aankomende tijd? Is dit genoeg content? Of missen we nog wat mogelijkheden? Gaat dit al met al de shooter zijn van het jaar? Kun je de game ook prima spelen op een Xbox One? Of toch echt alleen op de Series X/S of de PC laten draaien? Je gaat het allemaal horen in de Review van Halo Infinite. Met als hoofdvraag: Kopen, budgetbak of slopen?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch