Menu Premium
Loading...

Halo Infinite Multiplayer Beta Let’s Play: Eindelijk weer Slayer

17/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijd voor de Halo Infinite Multiplayer Beta! Maandagavond was er een speciale stream van Microsoft. Want jawel, de eerste Xbox was 20 jaar geleden uitgekomen. Er was in de periode ook een release van een wel bijzondere game. Als je de game opstartte hoorde je een koor zingen. Dan kan het natuurlijk maar over een game gaan…

We hebben het over Halo. De game is 20 jaar oud. En om dat te vieren kwamen ze met een verrassing. Want het was meteen mogelijk om de Halo Infinite Multiplayer Beta te spelen. Ruim drie weken voor de geplande launch. En dus pakte JJ de controller en ging hij aan de slag. Want anders dan veel jongere presentatoren was hij wel volwassen toen de eerste Halo de schermen teisterde. Welkom bij de Let’s Play van Halo Infinite. Let wel, het is zijn eerste potje Halo in tig jaar en hij is een Call of Duty Vanguard speler. De struggle is dus real.

De Multiplayer (bèta) van Halo Infinite is nu speelbaar

De multiplayer van Halo Infinite kent verschillende modes zoals Capture The Flag, Slayer, OddBall en Elimination. Als je dat te esports is en te klein (4 vs 4), dan heb je ook de verschillende Big Team Battle maps. JJ is een diehard CoD speler. Met een daarop ingeslepen speelstijl. Hoe is de ervaring voor hem in de deze multiplayer? Dat ga je zo meteen natuurlijk zien. Vindt hij het vet of komt ie niet vooruit en raakt hij gefrustreerd? Wat zou betekenen dat het spel echt bedoeld is voor de echte Halo speler.

De eerste meters met de Master Chief

Daarnaast is dit nog steeds een soort van bèta, maar wel met de volledige mulitplayer aan boord. Ook heb je een mode waar je tegen bots kan vechten. Lekker om te oefenen dus. Welke game mode speelt JJ het liefst? En hoe speelt het verder? Is het vet? En hoe zijn de maps, ziet het er sick uit? Of is het zoals de eerste trailer toonde, best wel outdated? Wordt Infinite zo maar een Call of Duty en Battlefield killer? Of is de franchise daarvoor te niche, te specifiek? Daar kom je zo meteen achter. Je gaat het allemaal zien en horen in de Let’s Play van de Halo Infinite Multiplayer Beta. Wil je meer weten over de ervaringen van Koos? Check dan onze eerdere Halo Infinite Preview.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch