Menu Premium
Loading...

Halo Infinite Multiplayer Beta check: Oude tijden herleven…

08/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste trailers van Halo Infinite werden niet heel positief ontvangen. En dus ging de game terug naar de tekentafel. De game hoorde oorspronkelijk in 2020 uit te komen, maar het wordt dus november 2021. En voor een launch van een game met een belangrijke multiplayer component is er altijd een beta. Om te kijken of alles werkt en in balans is. Koos was uitverkoren om de bèta te spelen. En hij gaat aan Daan zijn ervaringen delen. Valt te zien dat ze nog flink hebben gesleuteld aan de game? Of lijkt alles nog veel op dat wat we zagen in de ‘mislukte’ trailers? Kortom, gaat de MP van Halo Infinite vet worden of hebben we een probleem?

Hoe zijn de game modes van Halo Infinite

Met het bekende gezang dat we van Halo kennen, wordt de MP opgestart. En dan begint de actie. Officieel is het een technische preview van Halo Infinite. Ze doen dit vooral om op netwerk gebied de game te testen. Hoe was de ervaring? Werkte alles zoals verwacht? Keren de good old days terug? En heeft Koos verschillende gamemodes kunnen proberen? Denk aan Capture the Flag, Deathmatch etc.

Gaat Infinite de gloriedagen van de serie terug brengen?

Gaat Halo Infinite de franchise weer de weg omhoog laten inslaan? Of is het gewoon een leuke shooter. Dat is de vraag die je in deze beta check beantwoord gaat krijgen. Kan het de concurrentie aan met de najaars shooters Call of Duty Vanguard & Battlefield 2042? Voelt de game polished aan of moeten ze bij 343 Studios in de laatste paar weken  voor de release nog echt even hard doorwerken? Antwoord weten? Wacht dan niet langer en klik op de Play knop. Dan weet je over een klein half uurtje exact waar je aan toe bent met de Master Chief en consorten.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch