Menu Premium
Loading...

Indiekings over Pyre en Barbaric

27/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

O jawel hoor! Het is de hoogste tijd voor Indiekings. Nadat Shelly vorige week voor host heeft gespeeld, neemt Emiel het weer over. Ook Indieland is voor een groot deel op vakantie. Gelukkig heeft het zo’n grote populatie dat Emiel altijd interessant nieuws voor jou weet te vinden. Kom er lekker bijzitten en voer de Indie update uit in Indiekings over Pyre en Barbaric.

Een samenwerking tussen Take 2 Interactive en de makers van Kerbal Space Program

Deze week zit Indiekings weer vol met toffe trailers en nieuws. Laten we starten met de net uitgebrachte game Pyre. Een 3 VS. 3 action RPG voor de PC en Playstation 4 met prachtige artwork. Heb jij em al gespeeld? Laat dan even weten wat je ervan vindt in de comments, want we zijn ongelooflijk benieuwd hoe de game in de smaak valt. Daarnaast kan je nieuws verwachten over GTA uitgever Take 2 interactive die een samenwerking aangaat met de makers van het geniale Kerbal Space Program. Daar moet wel aan iets geniaals gewerkt worden.

De Indiestudios schieten als paddenstoelen uit de grond. Ze werken hard aan een game en proberen het aan de man te brengen, maar indiestudio Ignited Artists heeft het direct na de start voor elkaar gekregen om een samenwerking met Sega aan te gaan. Hoe ze dit geflikt hebben is een raadsel, want hun game Barbaric ziet er niet echt vernieuwend uit. Sterker nog, de game lijkt hartstikke op Diablo. Shelly en Emiel hebben er een paar leuke theorieën over hoe je Sega moet paaien. Is dit het begin van een Indiestudio van Shelly en Emiel?

Uiteraard komen er meer trailers en nieuwtjes voorbij, maar die wil je natuurlijk gewoon van Shelly en Emiel horen. Begrijpelijk. Wacht dan maar niet langer en schuif gezellig aan bij de Indie verslaggevers in Indiekings over Pyre en Barbaric.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch