Menu Premium
Loading...

Hades Let’s Play: Meer zieltjes voor deze game?

14/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Om mee te beginnen: excuses voor de lichtelijk overstuurde audio issue (nieuwe stagiairs :P working on it)!

Het is de hoogste tijd voor een nieuwe Let’s Play. Vandaag gaan we de warmte in duiken in de Griekse onderwereld waar Hades heerst. Hades is een rogue like action role-playing game waarin de speler Zagreus, de zoon van Hades, speelt. Deze game was ruim een jaar terug een enorme incrowd hit. Vele mensen, waaronder Jelle en Koos lieten de game toen links liggen. Nu is er dankzij de Game Pass een herkansing. Het doel in Hades is om vanuit de onderwereld naar Mount Olympus te geraken. Om dit te doen moet je door een random series van kamers met vijanden pendelen, zonder dood te gaan. Want dood gaan betekent hier dat je ook echt verliest. Mocht dat gebeuren moet je namelijk helemaal opnieuw beginnen. Koos en Jelle gaan er goed voor zitten, ze pakken de controller op en duiken in de wereld van Hades. Nu is de vraag, komen ze aan op de Mount Olympus of geraken ze net voorbij het eerste laadscherm? Je ziet en hoort het allemaal in deze Let’s Play van Hades.

Vechten, doodgaan en weer door in Let’s Play Hades

Zoals eerder vermeld is het de bedoeling voor Zagreus om de onderwereld te verlaten. Dit doet hij door zich door verschillende random kamers heen te knokken. De speler weet daardoor nooit niet wat hij of zij aan zal aantreffen. Dit maakt het goed voorbereiden van jouw karakter erg belangrijk. Hoe verder je komt in een kamer, hoe meer je zal verliezen bij het doodgaan. De speler krijgt namelijk gifts en verdiensten bij het afronden van een kamer. Mocht de speler er in slagen de kamer te overleven, dan behoudt hij zijn spullen en progressie. Gaat hij dood dan verliest hij zijn spullen en progressie en ben je terug bij af. Geinig spelletje toch…

Koos en Jelle vechten zich erdoorheen

Hoe ver gaan Koos en Jelle komen, slagen ze erin om aan te komen op de Mount Olympus? Zien de power van deze game nu wel? Je ziet en hoort het allemaal in deze Let’s Play.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch