Menu Premium
Loading...

Dungeons & Dragons: Dark Alliance Let’s Play: ‘Een buggy beuker’

04/07/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoogste tijd voor een Let’s Play. En wel een van Dungeons & Dragons: Dark Alliance. Een actie RPG game die multiplatform aangeboden wordt, maar wat de Xbox betreft op de Xbox Game Pass bij launch verkrijgbaar is. En je weet wat dat kost. Waaraan we dan meteen toevoegen dat een game weliswaar goedkoop kan zijn, maar als het niks is, dan heb je daar ook weer weinig aan. Daan en Koos zijn gaan zitten, hebben de controller opgepakt en hakken zich een weg door het spel. Vraag is dan, vinden het ze het leuk en voelt het spel goed aan? Je ziet en hoort het in deze Let’s Play van Dungeons & Dragons: Dark Alliance.

Dungeons & Dragons: Dark Alliance kan met vier man tegelijk gespeeld worden

Waar gaat deze game over? Heel simpel, je vecht tegen vette monsters uit het Dungeons & Dragons universum. En dat kun je alleen doen, of met maximaal 4 vrienden. Dark Alliance probeert de wereld van Dungeons & Dragons tot leven te brengen met behulp van stevige actie-RPG vol real-time gevechten en dynamische coöp. Allerhande nasty wezens zwerven ongecontroleerd door Icewind Dale en het is jouw taak om ze met de vier helden te verslaan.

Daan en Koos hakken zich een weg door Icewind Dale

Welke held gaan Daan en Koos kiezen. Slagen ze erin om de monsters van zich af te rammen of sneuvelen ze meer dan hen lief is. En natuurlijk de vraag of ze het spel een aanrader vinden aan de hand van de eerste speelsessie. Want we kiezen de games zelf uit die we willen behandelen. Dit is een non sponsored Let’s Play en dus gaan we game vrijwillig in. Om maar één reden. We wilden dit graag spelen. Worden we beloond voor ons enthousiasme of stelt deze speelsessie ons teleur. Veel plezier met deze Let’s Play.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch