Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

GT Sport Update: GT League en Nieuwe Wagens

06/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eind vorig jaar verscheen er een nieuwe gratis update voor GT Sport. Sony beloofde een nieuwe en gratis content. Met de 1.06 update kunnen gamers die Gran Turismo Sport in oktober in huis hebben gehaald aan de slag met nieuwe wagens. Ook is er een nieuwe offline modus beschikbaar, de GT League. Hier blijft het niet bij. Op de redactie zijn niet al te veel mensen fanatiek aan de slag gegaan met Gran Turismo Sport, waardoor Koos er in dit item alleen voor staat. Gelukkig is een solo-optreden voor hem geen enkel probleem. De nieuwbakken Gamekings-presentator zoomt in dit item in op de nieuwe content die de 1.06 update bied. Ben je benieuwd naar zijn oordeel? Check nu GT Sport Single Player Update: GT League en Nieuwe Wagens!

Blijft GT Sport leven na de 1.06 update?

Na het (financiĆ«le) succes van Gran Turismo 5 werd er wisselend gereageerd op diens opvolger. Gran Turismo 6 kwam na de release van PlayStation 4 uit, maar verscheen enkel op de PlayStation 3. Dit kwam ontwikkelaarĀ  Polyphony Digital en uitgever Sony op een hoop kritiek te staan. Bij de aankondiging van GT Sport klonk er eveneens kritiek vanuit de kritische doch trouwe community. Mensen zitten met smart te wachten op Gran Turismo 7. GT Sport biedt echter wat anders. Skate en Koos waren in de review vorig jaar gematigd enthousiast. De heren waren van mening dat de moeilijkheidsgraad wat te hoog lag. De game werd bestempeld als een esports-titel, wat sommige Gamekings-kijkers hen niet in dank afnamen.

Overigens blijft het niet bij de 1.06 update voor GT Sport. Vanaf december is men nieuwe wagens aan het toevoegen. Dit zal tot maart 2018 duren, waarna er uiteindelijk zo’n vijftig nieuwe ronkende vierwielers beschikbaar zijn. Hebben jullie GT Sport vorig jaar gecheckt? Zo ja, hoe kijk je erop terug? Laat je horen in de comments onder deze GT Sport Single Player Update: GT League en Nieuwe Wagens!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch