Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

GT Sport Update: GT League en Nieuwe Wagens

Koos Mooten
Google Plus Koos Mooten
06/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eind vorig jaar verscheen er een nieuwe gratis update voor GT Sport. Sony beloofde een nieuwe en gratis content. Met de 1.06 update kunnen gamers die Gran Turismo Sport in oktober in huis hebben gehaald aan de slag met nieuwe wagens. Ook is er een nieuwe offline modus beschikbaar, de GT League. Hier blijft het niet bij. Op de redactie zijn niet al te veel mensen fanatiek aan de slag gegaan met Gran Turismo Sport, waardoor Koos er in dit item alleen voor staat. Gelukkig is een solo-optreden voor hem geen enkel probleem. De nieuwbakken Gamekings-presentator zoomt in dit item in op de nieuwe content die de 1.06 update bied. Ben je benieuwd naar zijn oordeel? Check nu GT Sport Single Player Update: GT League en Nieuwe Wagens!

Blijft GT Sport leven na de 1.06 update?

Na het (financiële) succes van Gran Turismo 5 werd er wisselend gereageerd op diens opvolger. Gran Turismo 6 kwam na de release van PlayStation 4 uit, maar verscheen enkel op de PlayStation 3. Dit kwam ontwikkelaar  Polyphony Digital en uitgever Sony op een hoop kritiek te staan. Bij de aankondiging van GT Sport klonk er eveneens kritiek vanuit de kritische doch trouwe community. Mensen zitten met smart te wachten op Gran Turismo 7. GT Sport biedt echter wat anders. Skate en Koos waren in de review vorig jaar gematigd enthousiast. De heren waren van mening dat de moeilijkheidsgraad wat te hoog lag. De game werd bestempeld als een esports-titel, wat sommige Gamekings-kijkers hen niet in dank afnamen.

Overigens blijft het niet bij de 1.06 update voor GT Sport. Vanaf december is men nieuwe wagens aan het toevoegen. Dit zal tot maart 2018 duren, waarna er uiteindelijk zo’n vijftig nieuwe ronkende vierwielers beschikbaar zijn. Hebben jullie GT Sport vorig jaar gecheckt? Zo ja, hoe kijk je erop terug? Laat je horen in de comments onder deze GT Sport Single Player Update: GT League en Nieuwe Wagens!

Loading...
 • sa_nl

  Blij dat de zwarte deprimerende achtergrond nu weg is, dit ziet er veel vrolijker uit, en nu kunnen jullie weer gerust in het zwart gaan :>)

  • Sylmaron

   Dat zwarte heb ik ook nooit helemaal begrepen. Dit is idd veel beter en vrolijker.

 • Sylmaron

  Heerlijke game, speel het elke dag. GT Sport heeft qua handling ook weer echt die GT feel met de controller. Jammer dat niet meer race games die feeling via een controller over kunnen brengen.
  De kritiekpunten herken ik (deels) wel, met name dat de competitie als een gek op je gaan jagen als je op kop ligt. Aan de andere kant, het zorgt er wel voor dat je ook defensief moet kunnen rijden wat het wel weer spannender maakt.
  Ik zit ook op de klassieke tracks te wachten. Nu min of meer duidelijk is dat Deep Forest naar GT Sport komt ook graag de andere tracks. Verder graag meer endurance races.

 • Conservo

  Tracks als Spa, Monza, Silverstone en Le Mans zijn toch wel onmisbaar. Ik hoop dat die nog komen. Wel LMP auto’s maar geen Le Mans…

 • ramonddevrede

  Beste racegame op consoles buiten FM7 dan… die heeft geen rare inhaal fratsen en.. kun je ook op een PC spelen 🙂 Ik heb GT op de PS4 Pro…. niet zo indrukwekkend als FM7…

 • Joost Wijnen

  Geweldige game, ik speel bijna dagelijks online met racestuur.
  Meer tracks zijn wel erg welkom, ik speel alleen de single player om circuits te leren kennen.
  Nooit gedacht dat online racing zo leuk zou zijn.

 • Patrick Schoolderman

  Sinds 1998 al fan van GT maar idd zoals ze bij GK al zeggen GT6 was een beetje mwah. Ik had het wel ff gezien. Ik heb de game wel maar daar is alles mee gezegt.

  GT is a whole other ball game. Nu dan eindelijk online zoals het echt hoord. Leuk ook om eens soort olaf mol uit te hangen commentaar te geven tijden een live stream waarbij de meeste van je vrienden spelen.

  Laat ik dit voor op zeggen. Hou het fair play.. enigste keren waarbij je een beetje mag botsen is voor mij bij nascar. Dat hoord daar een beetje bij maar verder… bumber to bumper prima maar tik elkaar niet aan en zeker niet van de weg af.

  Ik vind dan ook als je dit wel doet op zijn minst een dag of 2 gebanned moet worden en dat je dus 2 dagen niet online kan en als extra straf je rijbewijs opnieuw moet halen LOL. Dat laaste natuurlijk niet serieus 😉

  De game is verder geweldig. De fotomodus is super realistisch. Alle allemaal mustang fotos over de 200 nu LOL… mustang lief hebben? Ach een beetje :p

  De dlc voor de single player is leuk maar vond het ook prima zonder. Als mogen ze wel heel wat oud bekende tracks terug brengen. Aub Laguna Seca?! Love that track!!

  Ik heb special voor gt een 4k tv hdr 10bit en 4k dts en dolby atmos receiver aangeschaft en mijn gewone ps4 verkocht en een ps4 pro gekocht.

  Man wat een verschil. 4k is echt super mooi. Als ik bij een vriend speel mis ik op 1080 non hdr zo veel detail het zon licht alleen al. Het zon licht effect is echt sterk bij mij thuis voor al bij zons ondergang heb je het gevoel of dat je je handen voor je ogen wilt doen.

  Ook heb ik een playseat challange gekocht en een logitech g29 met mod voor de pedalen.
  Tijden die ik nu haal zijn met een control in geen lichtjaar mogelijk te halen.

  Speel niet elke dag maar als ik speel dan is het minimaal 4 a 5 uur achter elkaar met korte pauzes tussen de races. Want kan behoorlijk intens zijn zeker als je alle hulp opties uit hebt staan waarom abs en tracktion control.

  Anyway top game en meer dan zn geld waard. Ik had de deluxe versie met 16 auto’s totaal.

  See you out there.

  Cheers.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord