Menu Premium
Loading...

Premium: GT Sport Review, van auto-encyclopedie naar esports

24/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het najaar is in volle gang en dus volgen de releases elkaar in een rap tempo op. Binnen het racegenre is de concurrentie dit jaar moordend. Games als Forza Motorsport 7, F1 2017, Need for Speed Payback en Project Cars 2 maken dat een game als GT Sport uitzonderlijk goed moet zijn, wil het de najaarsgekte overleven. Op de redactie is niet iedereen een even groot fan van het racegenre, maar wat Koos en Skate betreft kunnen er niet genoeg scheurgames zijn. Zodoende zijn zij degene die de afgelopen tijd vol aan de slag zijn gegaan met Gran Turismo Sport. In deze review velt het duo hun oordeel over deze veel besproken racegame.

De focus ligt teveel op Esports in deze GT Sport

Na het (financiële) succes van Gran Turismo 5 werd er wisselend gereageerd op diens opvolger. Gran Turismo 6 kwam na de release van PlayStation 4 uit, maar verscheen enkel op de PlayStation 3. Dit kwam ontwikkelaar  Polyphony Digital en uitgever Sony op een hoop kritiek te staan. Bij de aankondiging van GT Sport klonk er eveneens kritiek vanuit de kritische doch trouwe community. Mensen zitten met smart te wachten op Gran Turismo 7. GT Sport biedt echter wat anders. Skate en Koos zijn aan de slag gegaan met de nieuwste Gran Turismo-game. De heren zijn het erover eens dat GT Sport veel te bieden heeft voor raceliefhebbers. Uiteraard gaan beide heren dieper in op de materie dan deze voor de hand liggende stelling.

Hebben jullie GT Sport in huis gehaald? Zo ja, wat is het overheersende gevoel? Genieten jullie van de race-actie, mooie plaatjes en toffe wagens? Of gaat wellicht jullie voorkeur uit naar een van de eerder genoemde overige racegames? Laat je horen in de comments onder deze GT Sport Review!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch