Menu Premium
Loading...

De grote Nintendo Quiz: “Wie heeft de meeste Nintendo kennis?”

31/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De vraag der vragen. Wie heeft de meeste kennis? En dan niet zomaar kennis over van alles en nog wat. Maar de echte Nintendo kennis!  JJ heeft zijn Nintendo geschiedenis boeken opengeslagen en ging opzoek naar de beste Nintendo vragen. Mario, Zelda, Metroid, Animal Crossing, Kirby en nog vele andere franchises passeren de revue. Geluidsvragen, fotovragen en de meeste historische vragen aller tijden zullen langskomen. Maar wie moesten we nou neer zetten om deze vragen te laten beantwoorden? Steven als oud vertrouwd Nintendo fan mocht natuurlijk niet ontbreken. Net zoals Kevin, met zijn switch liefde. Toen was er nog 1 spot over. Die is gegaan naar de vorig quiz winnaar, Koos! Weet Koos net zoveel als in de vorige quiz? We gaan het zien in De grote Nintendo Quiz: “Wie heeft de meeste Nintendo kennis?”

Are you ready to rumble?!

De heren staan voor een grote uitdaging. Wie wint deze uitdaging? Zal Koos vals gaan spelen om de overwinning opnieuw binnen te slepen? Of zullen Kevin een Steven dit kunnen tegen houden? We gaan het meemaken in het bovenstaande item. Maar nu is de vraag hoeveel vragen jullie correct kunnen beantwoorden? Jullie kunnen namelijk makkelijk mee doen aan deze Nintendo Quiz. Je hebt enkel een pen en een papieren blaadje nodig. Noteer je antwoorden. En kort nadat de heren hebben geantwoord, zul je weten of je het goed hebt. Laat vooral  weten hoeveel jij er goed had in de comments. Veel succes!

Wie wordt de volgende Quiz champion?

De geschiedenis gaat ver terug voor Nintendo. Het bedrijf was op 23 September 1889 opgericht in Kioto. Is van origine een Speelgoed fabriek en is later overgegaan op het maken van videogames en consoles. NES, SNES, N64, GameCube, Wii en natuurlijk het nieuwste exemplaar de Switch hebben allemaal een rijke historie. En het zal dan ook lastig worden om alle vragen goed te beantwoorden. Maar wie weet het meeste? Laat het weten in de comments!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch