Menu Premium
Loading...

Einde van de Azië Roadtrip Vrijdag: met Red Dead Redemption 2 en Mario

02/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja ja het is alweer bijna weekend en dat betekend weer een gloednieuwe Einde van de Week Vrijdag! Het Azië avontuur is helaas alweer voorbij. De mannen in Azië zijn de afgelopen 10 dagen druk bezig geweest met het maken van de toffe items en de vele IRL streams. Ook hebben we op de redactie natuurlijk niet stil gezeten. Uiteraard staan er voor dit weekend ook weer een aantal toffe items voor je klaar! Red Dead Redemption 2, Mario en Battalion 1944 passeren de Revue.

Red Dead Redemption 2 release datum bekend

Naast de Azië trip en al die toffe items, ontplofte het ook weer qua nieuws op het internet. De mannen JJ en Kevin zitten weer voor je klaar om dit voor je door te nemen. Hebben jullie ook zo’n zin in Red Dead Redemption 2? Rockstar heeft de releasedatum van Red Dead Redemption 2 bekend gemaakt en hierbij een aantal screenshots online gezet. Ook kun je binnenkort met onder andere Mario, Peach en Bowser gaan racen op de telefoon! Nintendo gaat namelijk Mario Kart uitbrengen voor mobile. Daarnaast komen ze met een nieuwe Mario film van de makers van Despicable Me. De ouwe lullen onder ons kunnen de vorige “kaskraker” Super Mario Bros nog wel herinneren. Hopelijk beschamen ze dit keer niet het imago van onze besnorde vriend!

Het hoofd van de indie studio Bulkhead Interactive biedt zijn excuses aan met een Youtube filmpje voor de shaky release van hun nieuwe titel, Battalion 1944. Battalion 1944 is een first person shooter die zich afspeelt in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Is dit nou de manier van communiceren naar je community en fans? Kunnen de studio’s van triple A games hier van leren?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch