Menu Premium
Loading...

Grid Legends Preview – ‘Dit kan wel eens leukste racegame 2022 worden’

10/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben een flink aantal racefans op de redactie. JJ is er daar een van. Hij heeft echter wel een andere smaak dan bijvoorbeeld Daan, Koos en Skate. Dat zijn racers die liefst met stuur spelen en vooral de simulatie-games het liefst opstarten. JJ is een old skool controller racer. Niet omdat hij een racestuur niks vind. De man heeft er gewoon geen een thuis staan. Iets met kleine woning en geen ruimte. Hij heeft daarnaast ook een ietwat ander smaak, Hij neigt meer naar de mix tussen arcade en simulatie. Ja, hij wil de apex opzoeken en remmen waar het hoort, maar spektakel is ook belangrijk. Als hij echt wil racen zou hij immers wel zijn rijbewijs hebben gehaald. Vandaar zijn liefde voor de Grid-franchise.

Grid Legends Preview: arcade gameplay met een snufje simulatie

Dat Grid met een nieuwe deel zou gaan uitkomen, was bekend. Hoe de gameplay er uit zou zien niet. Sinds vorige week kent JJ de game. Toen kreeg hij een online presentatie en mocht hij ook nog eens een paar dagen met preview build aan de slag. Een build die 12 races bevatte. Wat voor gevoel kreeg JJ bij deze demo? Gaf het hem het oude Grid-gevoel? Die fijne mix van arcade met een snufje simulatie? Was er iets nieuw ten opzichte van het vorige deel dat in 2019 uitkwam? Waren er nieuwe circuits of rij je vooral rond op ‘oude’ tracks. Hoe staat het met het Nemesis concept? Je ziet en hoort het in de preview van Grid Legends.

Game brengt enkele vernieuwingen

JJ hoopte van tevoren dat het goed zat met Grid Legends. Het is immers zijn favo race-franchise. Een minder deel zou het zelfde zijn Skate die Elden Ring ziet tegenvallen. Dat zou pijn doen. Veel pijn. Het antwoord krijg op deze vraag je in deze preview. Grid Legends komt uit op 25 februari en is te spelen op de PC, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch