Menu Premium
Loading...

GRID review: Kopen, budgetbak of slopen?

09/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ is gek op GRID. In het item van eerder vandaag heb je dat duidelijk in beeld gezien. Nu is het tijd voor de realiteit. En die realiteit is dat er een nieuwe game van GRID is en dat JJ, maar ook Koos, er mee bezig is geweest. In een keiharde en korte maar krachtige review vertellen zij je in welke categorie de game hoort.

GRID komt weer tot leven

We hoorden het JJ eerder al zeggen: de sfeer van GRID is misschien wel het beste wat de game te bieden heeft. De vorige versie heeft hij helemaal kapot gespeeld en het is misschien wel zijn favoriete racegame aller tijden. Codemasters kon helaas de tijd niet zo snel vinden om een nieuwe te maken. De focus lag namelijk vooral of Formule 1. Tot afgelopen week dus. De game gaat op 11 oktober gereleased worden, maar de mensen die de vorige games hebben gespeeld weten wel wat ze kunnen verwachten.

Meer van hetzelfde

En dat is in dit geval niet iets slechts! Zeker JJ zal zich hier rijk mee rekenen. In deze versie van GRID is er natuurlijk weer een carrière modus, terwijl je ook gewoon een race kan kiezen en los kan gaan met welke auto je maar wil. Er zijn aardig wat auto’s. Klassiekers, nieuwe auto’s en natuurlijk verschillende type auto’s. En al deze auto’s kunnen gereden worden op een groot aantal circuits die ook nog eens heel gevarieerd zijn. En hoe het racen aanvoelt? Dat gaan Koos en JJ je natuurlijk in de review vertellen. Maar een ding is zeker: het voelt weer aan als een echte GRID.

Ben jij van plan deze nieuwe GRID te gaan kopen? Heb jij de vorige versies gespeeld en zo ja wat was de beste? Wat verwacht jij van de nieuwe game? Wil jij als nieuwkomer de game ook wel een kans geven? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch