Menu Premium
Loading...

GRID 2 Review

01/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is niet langer meer Race Driver, enkel GRID blijf over. Betekent dit dat het niet meer onder de noemer racegame valt of zal de game, evenals de naam, wat catchier worden en zichzelf overtreffen? Racefans Skate en Steven hebben Forza en Gran Turismo aan de kant gelegd om over het asfalt te scheuren in deze nieuwe toevoeging in de GRID franchise. Is er een nieuwe leider in het racelandschap of wordt GRID 2 op een ronde gereden? Je hoort het in de GRID 2 review.

GRID staat bekend om zijn balans tussen arcade- en simracen. In tegenstelling tot Forza en Gran Turismo kun je namelijk niet kiezen of je extra hulp krijgt. Je racet met de wagen die je hebt en de instellingen die je worden aangeboden. Het een simracer noemen gaat wat te ver en zal de echte die-hard simracers tegen de borst stoten.

Wat vast staat, is dat je hard gaat en geen seconde je concentratie mag verliezen. Alhoewel, mocht je dat sporadisch doen tijdens een race, dan kun je nog altijd terugvallen op de rewind-functie. Die harde klap tegen de vangrail, van je tegenstander of misschien zelfs wel een crash, al die situaties maak je ongedaan door een stukje terug in de tijd te gaan.

Maar is de game interessant genoeg om er uren doorheen te scheuren? Je hebt niet 1500 wagens tot je beschikking en er zitten misschien niet zoveel racetracks in de game, zoals je in andere racegames ziet, maar je hebt wel LiveRoutes. Deze feature zorgt ervoor dat het parcours steeds random verandert. Behaald GRID 2 met deze dingen genoeg voorsprong op de concurrentie? Dat zie je in de GRID 2 Review.

Ontwikkelaar: Codemasters Southam
Uitgever: Codemasters
Platform: Xbox 360, PC en PlayStation 3

Grid 2 Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch