Menu Premium
Loading...

Gran Turismo 7 Preview [Fruitblik ‘22]

05/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals elk jaar trappen we de nieuwe 365 dagen af met een vooruitblik. Of zoals wij het noemen, een Fruitblik. En dit jaar verdelen we de Fruitblik content in twee delen. In het ene deel, te zien de komende weken, kijken we vooruit naar het complete jaar 2022. Wat kunnen we verwachten, wat worden de wreedste games en hoe gaat alles zakelijk verlopen? In het tweede deel draait alles om februari. De maand waarin de industrie het leuk leek om een shitload aan vette games over ons heen te strooien. De presentatoren geven in een serie korte previews aan van welke games zij het meest verwachten en waarop die verwachtingen gebaseerd zijn. Met vandaag Gran Turismo 7.

Maar liefst 5 presentatoren moeten deze game spelen

De eerste preview van de Feb Fruitblik 2022 betreft Gran Turismo 7. De nieuwe racer van Polyphony Studios. Maar liefst 5 presentatoren kijken hier smachtend naar uit. En ja, de game komt 4 maart uit, maar dat is feitelijk februari. Dus niet zeiken. Je weet het, we houden bij Gamekings niet van regeltjes. 4 maart is gewoon februari. Punt. Wat is het dat Gran Turismo 7 zo onweerstaanbaar maakt voor JJ en Koos? Het is toch gewoon old school autootjes verzamelen? Moeten we daar nu enthousiast van worden? Blijkbaar wel, als we de video van de twee heren bekijken.

Gran Turismo 7 wordt de eerste multi-console-aflevering uit de serie

Gran Turismo 7 wordt het achtste deel in de befaamde Gran Turismo-serie. Ze gaan dit keer (gelukkig) voor de old aanpak van auto’s verzamelen door races te rijden. De game werd aangekondigd op 11 juni 2020 tijdens het PS5 reveal evenement en ligt dus op 4 maart in de winkels. Je kunt straks gaan racen op de PS4 en de PS5. Dat maakt dit deel de eerste multi-console-aflevering uit de serie. Maar goed, feitelijk wil je deze autoporno natuurlijk op de nieuwste console spelen. Het oog van de autoliefhebber wil immers ook wat.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch