Menu Premium
Loading...

De Nintendo gem van Emiel: De verloren gouden Zelda Cartridge

29/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met de positieve verhalen van Koos en Kevin waren we eindelijk bijgekomen van het grote verlies van JJ. En dan komt Emiel ons weer de misère in helpen. Weer een jeugdtrauma van een Gameking dat live op de camera verwerkt wordt. De 11-jarige Emiel kreeg van zijn ouders de limited edition gouden cartridge van The Legend of Zelda: Ocarina of time voor de Nintendo 64. Het moment is zelfs op een foto vast gelegd. Misschien wel de geboorte van de ambitie om zelf games te gaan maken. Wil je weten wat voor tragische fout de kleine Emiel heeft gemaakt? Check dan: De Nintendo gem van Emiel: De gouden Zelda Cartridge.

“Misschien wel de grootste zonde die ik in mijn leven heb begaan!”

De ultieme Nintendo Gem van Emiel schittert in zijn afwezigheid. De vergulden editie van Emiels beste game aller tijden heeft hij niet mee kunnen nemen om in al zijn glorie aan jullie te tonen. Op Ebay loopt de prijs van dit bijzondere artikel toch al gauw op tot boven de 200 dollar. Een beetje prijzig voor een game van 20 jaar oud. Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk niet om de werkelijke waarde van de game. Emiels emotionele verbintenis met die gouden Cartridge is niet eens in Bitcoin uit te drukken.

De legendarische gouden cartridge!

The Legend of Zelda: Ocarina of time is in deze Nintendo week al vaker voorbij gekomen. Het is de eerste Zelda met 3D graphics en schitterde op de Nintendo 64. Ganondorf probeert de iconische Triforce in handen te krijgen en Link steekt daar een stokje voor. Vrijwel iedereen kan zich het eerste deuntje uit de Ocarina wel herinneren. Welke versie van The Legend of Zelda: Ocarina of time voor de Nintendo 64 hadden jullie? Hebben jullie de gouden versie nog liggen? Of heb je nog een unieker old school collector’s edition op de plank staan? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch