Menu Premium
Loading...

De Nintendo gem van Kevin: Super Mario 64

27/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ trapte gisterenavond de serie over de persoonlijke Nintendo gems af met een even funny als triest verhaal over zijn in Los Angeles gestolen GameBoy Color met daarop de maximaal haalbare score van Tetris. De diefstal zit de man ruim vijften jaar na dato nog steeds goed dwars. Hopelijk dat Kevin ons een vrolijker verhaal kan voorschotelen.

Bij de persoonlijke gem draait het om een product van Nintendo wat voor het desbetreffende persoon een enorme waarde vertegenwoordigt. En met waarde doelen we niet op de centjes, maar op de emotionele waarde. En bij Kevin is dat dus Super Mario 64. Nintendo neemt sowieso een zeer speciale plek in Kevin’s leven in. Je kunt zelfs stellen dat er zonder Nintendo geen Kevin op de redactie was geweest. Het waren namelijk de consoles en de spellen van de Japanners die hem er toe bewogen een baan in de game-industrie na te streven. En dat is dus office manager en presentator bij Gamekings geworden.

Maar wat is er nu zo speciaal aan Super Mario 64 voor Kevin? Dat het een goede game is, weten we wel. De titel gaat geheid in het top 10-item van Gamekings komen dat op zondag de afsluiter vormt van de Nintendo-week. Maar er moet meer aan de hand zijn. Wat? Dat zie je in het item De Nintendo gem van Kevin: Super Mario 64.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch