Menu Premium
Loading...

Gamekings community heeft gesproken: Dit is de GOTY 2018…

22/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De afgelopen weken is er vele duizenden keren gestemd op de Gamekings Premium Awards. Een nieuw initiatief op de site omdat het ons leuk leek om de community te laten bepalen wat de beste games per genre en de GOTY van 2018 bij Gamekings waren. Immers, de afzonderlijke presentatoren hebben elk hun eigen mening en we willen die niet door een rekenmachine halen en daar dan een winnaar uit destilleren. Bovendien, wie zijn wij? De community is veel belangrijker. Leuk dat wij een GOTY kunnen kiezen, maar over het algemeen kopen wij geen games. Jullie wel. En daarmee hebben jullie veel meer het recht om die GOTY te bepalen. Onze persoonlijke keuzes verwerken we wel in de Eindejaarsinterviews die de komende dagen te zien zijn op de site.

Er werd vele duizenden keer gestemd op de GOTY 2018

De Awards voor de beste games per genre hebben we de afgelopen week hier al bekend gemaakt. Mooie titels als Super Smash Brothers, God of War, Forza Horizon 4, Kingdome Deliverance en FIFA 19  vielen in de prijzen. Uit al die winnaars kon de community nu de overall winnaar bepalen. En dat gebeurde dus massaal. Het is aan Koos en Jellle om de enveloppe met de winnaar te openen en bekend te maken wie zich de allereerste eigenaar mag noemen van de Gamekings Premium Award voor de GOTY van 2018. Benieuwd wat gewonnen heeft? Ga dan snel kijken.

Hiermee is 2018 voor ons afgelopen. De Eindejaarsinterviews zijn opgenomen, de terugblikken op de grote games van dit jaar zijn klaar en dus kunnen we met zijn allen even gas terugnemen. Gas terug nemen om ons op te laden voor een nieuw jaar. In 2019 willen we de content nog beter gaan maken, samen met jullie. We zitten boordevol plannen en Premium helpt ons enorm om al deze ideeën ook daadwerkelijk te kunnen uitvoeren. Wij wensen jullie prettige Feestdagen toe en een fijne jaarwisseling. En hopelijk zien we jullie allemaal in 2019 weer terug. Want zonder jullie is er geen Gamekings.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch