Menu Premium
Loading...

De uitreiking van de Gamekings Premium Awards: “Wie maakt er kans op de titel GOTY 2018?”

17/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een paar duizend mannen en vrouwen hebben de afgelopen twee weken gestemd op de Gamekings Premium Awards. Een prachtig resultaat waar we erg dankbaar voor zijn en die ook goed laat zien dat de Gamekings-community nog altijd de bazigste is van allemaal. De ‘opkomst’ toont eveneens dat onze kijkers erg betrokken zijn bij de games die elk jaar uitkomen. Er bestaat ook duidelijk niet iets als een uniforme smaak onder de community en de games die de meeste stemmen kregen waren niet per se de games die het het afgelopen jaar het beste hebben verkocht. En daar houden we wel van. Niet meehuilen met de massa maar duidelijk een eigen geluid laten horen. Mooie afspiegeling van de verhoudingen binnen de redactie waar het ook onmogelijk is om zonder harde woorden tot een eensluidend antwoord te komen op wat nu de GOTY van 2018 was.

Skate en Koos maken aan de ondraaglijke spanning een eind

Het is aan Skate en Koos om in dit item aan de ondraaglijke spanning een eind te maken en jou te vertellen wie de winnaars zijn geworden van de acht prestigieuze Gamekings Premium Awards. Of zijn het er nu nu negen? Nu ja, je merkt het vanzelf wel. Wie wint de Award voor beste Shooter-, Action Adventure-, Battle Royale-, Singeplayer-, RPG-, Sport-, Race- en Fighting game? Ga er maar even goed voor zitten en kijk of jouw keuze ook daadwerkelijk heeft gewonnen. Als dat zo is, hou het respectvol en wrijf het de ‘verliezers’ niet al te zeer in. Die hebben al genoeg verdriet. En mocht jouw keuze het niet gehaald hebben, probeer het te accepteren. De wereld vergaat niet… nou ja, wel een klein beetje.

Stem op de Game of the Year 2018

Welke game gaat GOTY van 2018 geworden? Want dat is toch eigenlijk de Award die elke publisher in Nederland wil winnen. Maar daar gaan zij niet over. Dat bepalen jullie namelijk. De winnaars van alle categorieën maken kans om de GOTY te worden. Dus kijk eerst het item even af als je niet gespoiled wilt worden. Als je klaar bent, mag je hier op klikken om te stemmen op de Game of the Year 2018! 

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch