Menu Premium
Loading...

God of War Ragnarök Preview – Dé game van het najaar, toch…

07/07/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is momenteel niet een game waar zoveel spanning om heen hangt als God of War Ragnarök. Na het uitstellen van The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 en Starfield zou dit de grote klapper van het komend najaar moeten worden. Maar is dat ook zo? De wildste geruchten vlogen de laatste tijd om onze oren heen. En zul je altijd zien. Op het moment dat je deze preview al opgenomen hebt, dropt PlayStation dan eindelijk de releasedatum: 9 november. Heeft Santa Monica inderdaad alles op orde heeft en krijgen we straks dé game van het najaar geserveerd? Of kan de game niet op tegen de voorganger? Of dat daadwerkelijk zo is, zien en horen jullie in de God of War Ragnarök preview.

Kratos & Atreus op reis door 9 Noorse mythologische werelden

Voor de gamers die het afgelopen jaar echt diep onder een steen hebben geleefd, in deze game draait het om Kratos. In de opvolger van het machtige God of War uit 2018 gaat het krachtmens samen met zijn zoon Atreus opnieuw een aantal avonturen aan in de 9 werelden uit de Noorse mythologie. Exploratie, wat gepuzzel en vooral veel gooi-, hak- en smijtwerk zal je als speler vervolgens ten deel vallen. PlayStation belooft dat de game door de combinatie van 4K gameplay en een hoge framerate van maximaal 120 fps, er beter uitziet dan ooit.

God of War Ragnarök preview: Kan het nog beter dan het vorige deel?

Bij de zogenaamde Zomer previews draait het allemaal om de verwachtingen. Hoezeer verheugen we ons op een bepaalde game op basis van wat we hebben gezien en gehoord. Jelle en Skate zitten achter de desk om op deze vraag een duidelijk antwoord te geven. En om nogmaals aan PlayStation te vragen of ze alsjeblieft aan alle onduidelijkheid een einde willen maken. Wat ze dus prompt een dag na deze opname deden. Maar fuck dat, we zijn er content mee. Kratos komt er aan. Hoe blij we daar van worden, zie en hoor je in de God of War Ragnarök preview.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch