Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Onduidelijkheid rond God of War Ragnarök en Skull & Bones

30/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is donderdag en de zon schijnt. Wat betekent dat we dubbel zoveel zin hebben om jou een nieuwe editie van GK Journaal voor te schotelen. De rubriek waarin je zoals altijd alle laatste nieuwtjes over games en de bijbehorende industrie kunt ervaren. Met vandaag nieuws over onder andere de onduidelijkheid over God of War Ragnarök. De game zou volgens sommigen op donderdag worden getoond, maar dat werd op laatste moment gecanceld. Is dat zo? En zo ja, waarom dan precies? We bekijken al stukjes nieuws die we er over kindje vinden.

Opnieuw een hoop te doen rond God of War Ragnarök

Maar er is meer nieuws. Zo weten we meer over de inhoud van EA-games Need for Speed, FIFA 23 en Skate 4. Tot en met de mogelijke release-data aan toe. En vooral het nieuws rondom Need for Speed zal menigeen bevreemden. De game wordt, zeg maar, een beetje anders. Hoe anders? Dat zie en hoor je in deze video. We weten ook wat meer over de TV-serie die gemaakt gaat worden van de Horizon-franchise. Bijvoorbeeld de titel. En waar het dan straks om gaat draaien. Ook heeft Blizzard, of moeten we zeggen Microsoft, een nieuwe studio gekocht. Het hoe en waarom vertellen we je in de video.

Eindelijk nieuws over Skull & Bones

Nieuws is er ook over Skull & Bones. De piraten game die meer uitgesteld werd dan een voetbalwedstrijd in de winter op Antarctica. Er lijkt nu een datum te zijn. En niet eens zo heel ver van ons vandaan? Kunnen we enige waarde hechten aan dit lek of is dit fake news. We zijn in het verleden immers meer dan eens op het verkeerde been gezet. Dus het is altijd oppassen bij geruchten rond deze titel. Dit en meer zie en hoor je in het GK Journaal van donderdag 30 juni.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch