Menu Premium
Loading...

God of War PC Review – Kopen, budgetbak of slopen?

20/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag schuift Steven bij JJ aan tafel. En dat is natuurlijk niet voor niets. We gaan namelijk kijken naar een game die een zeer groot aantal van jullie zeker kennen. En wij op de redactie natuurlijk ook. Het betreft God Of War. De waanzinnige reboot uit 2018. De game is opnieuw uitgekomen, en wel op de PC. JJ wil daarom van PC-kenner Steven weten wat de impact van de PC-versie is. Hoeveel meerwaarde is er en waarom? Moet je dit gaan kopen? Ook als je het origineel al hebt gespeeld? Brengt de port verder no wat vernieuwing? Of kun je prima volstaan met de PS4-versie? Dit is de review van God of War op de PC.

De game spelen met 144Hz en een dikke RTX-videokaart

In God of War duiken je diep in de Noordse mythologie. Dat is wat anders dan de Griekse mythologie die de vorige delen beheersten. Het spel speelt zich grotendeels af in het oude en koude Noorwegen. Om precies te zijn in het koninkrijk Midgard, het rijk der mensen. In het spel speel je natuurlijk met Kratos, maar ook met zijn jonge zoon Atreus. Na de dood van hun vrouw en moeder, moet het duo een reis afleggen om haar laatste wens in vervulling te laten gaan. Haar as moet worden uitgestrooid op de hoogste piek van de Nine Realms. Onderweg komen Kratos en Atreus vanzelfsprekend verschillende monsters uit de Noordse mythologie tegen. Een toch zonder tegenspoed zou immers een saaie game tot gevolg hebben…

God of War op de PC: Kopen, budgetbak of slopen?

Nu is de vraag. Wil je dit machtige verhaal opnieuw spelen als je het oude al kent? Ga je dit willen spelen op 144Hz met je RTX 3080 videokaart? Wat is het voordeel ten opzichte van de PS5? Hoe zit het met de framerate? Je gaat het allemaal horen van Steven in de God of War PC Review. Met natuurlijk de grootste vraag: Kopen, budgetbak of slopen?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch