Menu Premium
Loading...

God of War Review: “De beste Sony game aller tijden?”

21/04/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eindelijk is het zover! De game is uit en is helemaal kapot gespeeld door de heren. Na het doorgeven van de game heeft elke Gameking goed kunnen genieten van de game. Het is dan ook de hoogste tijd om de ervaringen te delen. Daarom is er, ondanks de drukte van de Omen Battlezone pop-up store, tijd vrijgemaakt om de game uitgebreid te bespreken. En zoals beloofd wordt dit gedaan in de podcast setup. Pak een drankje, iets te eten en een lekkere stoel om in te zitten, want het gaat weer een goede bespreking worden! Check het in: God of War Review: “De beste Sony game aller tijden?”

The God of War

De god van de oorlog kent een hele geschiedenis, die begon in de Griekse mythologie. We werden voor het eerst aan hem voorgesteld in het jaar 2005. Hij versloeg de toenmalige God of War, Ares. En had zich opgewerkt van Spartaanse soldaat tot god. Epische battles stonden centraal in de game. De eindebazen waren gigantisch groot en waren altijd een van de hoogtepunten in de game. Gelukkig konden we niet veel later verder in deeltje 2, waarin hij bijna Zeus had vermoord. In deeltje 3 kreeg hij opnieuw de kans om een einde te maken aan Zeus. Maar nu was onze Kratos wat minder aardig en vernietigde hij heel Olympus. Elke god legde om de beurten het loodje, met Zeus als eindklapper. Nu is de god terug in de noorse mythologie. Zal hij deze goden wel goedgezind houden?

De game van het jaar?

Koos en Skate waren al tijdens de Let’s Play erg enthousiast over de game. En ook JJ was tijdens het exclusieve pers evenement heel erg te spreken over de nieuwe Kratos. Denken de heren er nog steeds zo over? En wat vinden jullie van de bevindingen? Gaan jullie deze topper zelf ook aanschaffen? Laat het ons weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch