Menu Premium
Loading...

GK Journaal: ‘Nieuwe’ Warzone komt pas in december uit, met oude engine

03/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is dinsdag en dat betekent natuurlijk een gloednieuwe editie van het GKJournaal. JJ heeft even goed rondgesnuffeld op het web en social media op zoek naar het leukste, interessantste en spannendste nieuws. Want dat is waar het GK Journaal om draait. In de editie van dinsdag 3 november hebben we het onder andere over: Gran Turismo 7 gepland voor eerste helft 2021, Call of Duty Warzone blijft draaien op huidige Engine en komt pas in december uit, de Xbox Series X/S launch livestream en nog veel meer.

Gran Turismo 7 komt mogelijk in eerste helft 2021 uit

Goed nieuws voor de race liefhebbers onder ons. Het schijnt dat het zevende deel in de Gran Turismo serie, gaat verschijnen in de eerste helft van 2021. Althans, daar wordt naar gehint in een nieuwe Canadese PlayStation 5 advertentie op YouTube. Deze advertentie draait om de launch van de nieuwste PlayStation console en daarin worden ook beelden van Gran Turismo 7 getoond. Tijdens deze beelden wordt de tekst “sortie prévue pour la première moitié de 2021” getoond. Oftewel: release planned for the first half of 2021. Dit betekent dan dat wij in ieder geval binnen de komende 8 maanden een nieuwe Gran Turismo in onze handen zouden moeten hebben. Koos wordt er nu al warm van.

Warzone in december & Microsoft plant een feestje

Nog een weekje wachten en de nieuwste Xbox console ligt op de markt: De Xbox Series X en S! En natuurlijk verdiend dit om gevierd te worden. En dan gaat Microsoft doen ook! Vanwege het feit dat het tegenwoordig niet meer zo makkelijk is om een evenement te organiseren, nodigt Microsoft spelers, contentmakers, Microsoft-medewerkers en ‘partners’ uit om samen te spelen of te kijken naar de Xbox Series X/S Launch Livestream. Er zullen naar verluidt geen nieuwe games aangekondigd worden. Wel zullen er meerdere developers aan het woord komen om een kijkje achter de schermen te geven van de next-gen games. Het is nog even wachten op de Xbox Series X, maar hij is bijna in de buurt!  Net als het dus wachten is op de ‘nieuwe Warzone’…

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch