Menu Premium
Loading...

GK Journaal over uitstel van Battlefield 2042 & een nieuwe Ubisoft serie

16/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De week komt bijna ten einde. Het is donderdag en je weet wat dat betekend. Het is tijd voor het GK Journaal. We zitten klaar voor al het nieuws van de afgelopen paar dagen. Het is druk in de game wereld. Met een hoop geruchten. Zo brachten we jullie gisteren op de hoogte van het gerucht dat Battlefield 2042 zou worden uitgesteld. Later op die dag werd het alsnog officieel bevestigd. Verder hebben we nog meer nieuwtjes. Zo is er nieuws over Nintendo Online en Ubisoft die werkt aan een nieuwe serie.

Battlefield 2042 is de volgende game die wordt uitgesteld

Op Twitter meldde ‘visionair’ JJ gisteren al dat Battlefield zou worden uitgesteld. En jawel, hij had gelijk. Battlefield 2042 is inderdaad uitgesteld.  Het komt nu uit op 19 november. Battlefield is niet de eerste game die werd uitgesteld. Eerder deze week was Dying Light 2 ook het bokje.  Nu is de vraag of het echt om een maandje zal gaan. Of gaat Battlefield uiteindelijk ook naar de drukke periode van het voorjaar van 2022. JJ geeft er zijn mening over.

Ubisoft werkt aan een nieuwe serie

Vandaag is er ook nieuws over Ubisoft. We zagen het al vaker bij verschillende uitgevers en ontwikkelaars. Games worden oneindig uitgemolken. Er nu komt er ook een nieuwe Driver TV-serie aan, terwijl Driver San Francisco de laatste game was, die ook nog eens behoorlijk matig scoorde. maar ja, de rechten op de serie liggen op de plank. Daar moet je toch wat mee doen…. Verder hebben we ook ander nieuws. Zo vertelt JJ over het probleem dat sommige pc-gamers hebben ervaren met Deathloop. De game heeft namelijk behoorlijk wat lag. Ga er maar lekker klaar voor zitten. Dit is de het GK Journaal van donderdag 16 september. De dag dat we een maandje extra geduld moeten hebben om de nieuwe Battlefield te kunnen spelen.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch