Menu Premium

Battlefield 2042 lijkt de volgende titel te zijn die uitgesteld wordt

Mitchel Hoes 15/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het gaat maar door. De volgende game staat namelijk op de nominatie om in het rijtje van uitgestelde games terecht te komen: Battlefield 2042. Het zijn vooralsnog geruchten, maar ze duiken wel aan alle kanten op. de game heeft wat dat betreft niet bepaald veel geluk. Er zijn al meerdere gameplay video’s gelekt. Bepaalde alpha’s van de game waren te vroeg speelbaar en DICE riep trots dat alles op schema liep. Niet dus. De game lijkt blijkbaar niet afdoende af. De geruchten melden dat het wordt uitgesteld naar maximaal voorjaar 2022 of misschien slechts een dikke maand. Het drama begon met een tweet van Jeff Grubb. Hij vertelde na de aankondiging van gister dat Dying Light 2 was uitgesteld, dat er meer uitstellers aankomen. Hij noemde het ‘Welcome to delay season’. Lekker dan…

Niet de eerste game die is uitgesteld.

Het jaar is al bijna voorbij. En groot deel van de games die dit najaar zouden moeten uitkomen zijn verplaatst naar 2022. Februari en maart gaan daardoor drukke maanden worden voor gamers. Gaat Battlefield 2042 nu ook nog naar februari verschoven worden? Of kiezen ze er enkel voor om wat origineler te zijn qua releasedatum. We weten het niet. De bekendste insider wat Battlefield betreft (mister Tom, Henderson) liet op Twitter weten dat de game het uitstel gaat krijgen. Wel kwam hij zelf met een ander tijdstip. Hij heeft het vermoeden dat de game zal worden uitgesteld naar november van dit jaar.

Dat wordt zo een rustig najaar

Het is nu de vraag welke games nog meer naar 2022 worden doorgeschoven. Want Jeff Grubbs heeft het over meerdere titels. Andere insiders laten die geluiden ook horen. En je weet wat er gebeurd als er straks in februari teveel games boven op elkaar staan… Dan krijgen we ook daar weer uitstel. Geduld is dus de komende tijd een schone zaak voor gamers.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch