Menu Premium
Loading...

GK Journaal over Gamescom, Halo Infinite & Horizon Forbidden West

26/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze vette nieuwe aflevering van het GK Journaal vertelt Koos jullie over het allernieuwste in gaming. Het is de week van Gamescom en Jezus wat is er veel bekend gemaakt. Tal van nieuwe games komen er aan, veel trailers zijn verschenen en er is een hoop bekend geworden over games die wij misschien niet hadden zien aankomen. Zo vertelt Koos jullie natuurlijk over de allernieuwste games die we in februari kunnen verwachten. Veel van die games verschijnen in februari dat gaat dus een belangrijke datum worden in 2022. Verder is er nieuws over de reboot van Saints Row, onze eigenste Horizon Forbidden West die is uitgesteld, DokeV en nog veel meer. 

Saints Row reboot verschijnt in 2022

Vanochtend is er een item online gekomen over de reboot van Saints Row. Het zal volgend jaar uitkomen op de bijzondere datum van 25-02-2022. Het is één van de games die we dan kunnen verwachten. Het zal uitkomen op de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S en op de PC. Op de PC zal het echter exclusief lanceren via de Epic Games Store, vandaag is er een remastered versie gratis beschikbaar op de Epic Games Store. Saints Row heeft een speciale Deal met Epic, daarom zal het nieuwe deel voorlopig niet uitkomen op Steam. In dit GK Journaal heeft Koos naast deze feitjes nog wat andere details over de game.

Horizon Forbidden West uitgesteld

Gisteren tijdens de Gamescom Opening Night Live 2021 met Geoff Keighley zagen we Mathijs de Jonge verschijnen van onze Amsterdamse Guerilla Games. Helaas kwam hij wel met slecht nieuws naar buiten dat we nog even moeten wachten op Horizon Forbidden West. Officieel zal het dit najaar uitkomen, maar het is uitgesteld naar 18 februari 2022. Wel had De Jonge nog een mooie verrassing in petto, Horizon Zero Dawn heeft vanaf vandaag een 60 fps update gekregen voor de PS5.

Dit is niet al het nieuws dat we kunnen zien in het GK Journaal van vandaag, Koos gaat je nog veel meer vertellen net veel verrassingen en iets over de Xcloud.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch