Menu Premium
Loading...

GK Journaal over datum Battlefield 2042 beta & Horizon Forbidden West

28/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals elke dinsdag presenteren we voor jullie een splinternieuwe editie van het GK journaal. We zitten nog steeds in onze Gamekings 20th anniversary weken. Maar die kan niet zonder een nieuw GK Journaal. We hebben vandaag meerdere nieuwsonderwerpen voor jullie. De industrie wacht niet op ons. Zo denken we dat we de dartum van de beta van Battelfield 2042 te weten. We hebben ook nieuws over Nintendo. Het betreft Bayonetta 3. Verder is er nieuws over een bekende game van Sony Playstation. Het gaat over de game van onze eigen Nederlandse gamestudio, Guerrilla. We hebben het natuurlijk over Horizon Forbidden West. Dit en meer zie je in het GK journaal van vandaag.

Nieuwe informatie gelekt over beta Battlefield 2042

De launch van de nieuwe consoles wil niet betekenen dat er ook nog games worden ontwikkeld voor de oude generatie. Horizon Forbidden West is daar geen uitzondering op. Zo zijn er momenteel verschillende versies voor de game van Nederlands bekendste game studio in ontwikkeling. Horizon Foribdden West wordt gelijktijdig ontwikkeld voor de PS4 en PS5. Ze vinden het erg belangrijk dat de kwaliteit op beide consoles gegarandeerd wordt. Daarnaast hebben we ook nieuws over DICE. Het betreft Battlefield 2042. De datum van de beta lijkt gelekt te zijn. Welke datum dat is? Dat zie je in het item.

Nintendo gaat over de beslissingen van Bayonetta 3

Verder hebben we nog ander nieuws. Zo hebben we een nieuwtje over Nintendo. Je kent vast de game Bayonetta wel. Daar hebben we het best vaak over in onze items. Met dank aan Skate. Nu is er bekend geworden dat Nintendo bepaald of deeltje 3 van Bayonetta naar andere consoles komt. Verder is er nieuws over de vermeende komst van de GB en GBA games naar de Switch. Komen die nu wel of niet? Alles staat netjes op een rij voor je in deze editie van het GK Journaal.

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch