Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Zijn hoofdrolspelers GTA VI tweeling en op zoek naar wraak?’

02/08/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Voor je neus staat een nieuwe editie van het GK Journaal. Iedere week behandelen we in deze rubriek het meest belangrijke nieuws en de geruchten van de afgelopen dagen. Vandaag draait de aflevering opnieuw voor een deel om GTA VI. De franchise blijft de game-wereld bezig houden en iedereen zoekt naar nieuwe stukjes nieuws. Logisch dus dat wij er ook even op en in duiken. Want meer te weten komen over de mogelijke verhaallijn willen we absoluut. En jullie vast ook. Ook is er nieuws over een mogelijk nieuwe Tomb Raider. Als je meer wilt weten, moet je gewoon even een handeling verrichten die je al talloze malen hebt gedaan. En dat is loeihard op de Play knop clicken. Dan kun je direct het GK Journaal van 2 augustus 2022 bekijken.

GTA VI houdt de gemoederen flink bezig

GTA VI houdt de gamers bezig. Of misschien is het beter om te zeggen dat het de media bezig houdt. Nu Rockstar wat meer open lijkt als bastion, druppelt er af en toe wat nieuws over het nieuwste deel in de franchise naar buiten. Op maandag was dat opnieuw het geval. Er werd wat meer over de twee main characters en de verhaallijn bekend. Wat is het nieuws en kan dat wat de geruchten melden op onze goedkeuring rekenen? Dat zie en hoor je in deze editie van het GK Journaal.

Dr Disrespect gaat Call of Duty slopen met zijn nieuwe game

Maar er is meer nieuws. Bijvoorbeeld het gerucht dat er gewerkt wordt aan een nieuwe Tomb Raider onder de codenaam Project Jawbreaker. Wat de insteek van dit nieuwe avontuur rond Lara Croft zou zijn, melden we in deze video. Ook hebben we nieuws over de nieuwe game van streamer Dr Disrespect, genaamd Deadrop. En nee, we zijn de letter ‘d’ niet vergeten. Volgens hem gaat zijn spel Call of Duty slopen. Of we dat moeten geloven, kun je zien en horen in de editie van het GK Journaal,

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch