Menu Premium
Loading...

GK Journaal: GTA VI speelt in Miami en kent vrouwelijk hoofdpersoon

28/07/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij een nieuwe en dit keer comfortabel warme editie van het GK Journaal. Iedere week behandelen we in deze rubriek het meest belangrijke nieuws en de geruchten van de afgelopen dagen. Vandaag draait de aflevering voornamelijk om GTA VI. Want er is een flinke hoeveelheid nieuws naar buiten gekomen. Nieuws dat zoals wel vaker bij alles wat Rockstar doet tot fikse discussies leidt op social media. Wordt Rockstar niet te woke? Benieuwd naar het nieuws rondom de nieuwe GTA? Naar de plek waar het spel zich gaat afspelen en wie de hoofdrollen hebben? Bekijk dan snel het GK Journaal van 28 juli 2022.

Aan de gang met een Latina in GTA VI

Het was Bloomberg (en dus Jason Schreier) die met het nieuws kwam. Hij sprak tientallen medewerkers die of nu bij Rockstar werken of kort geleden het bedrijf verlieten. Insteek van het verhaal was de veranderende werkcultuur bij Rockstar. De developer heeft groot aantal veranderingen doorgevoerd na klachten over de crunch-cultuur bij hen. Bijvangst van het verhaal waren een aantal nieuwtjes over het nieuwste deel uit de GTA-franchise. Die nieuwtjes nemen we in deze editie van het GK Journaal door. Evenals de vraag of het echt nieuws is?

Een teken van leven van Beyond Good & Evil 2

Er is ook ander nieuws. Alhoewel dat niet zo lijkt als er rond Rockstar een digitale scheet gelaten wordt. Maar we hebben bijvoorbeeld goed nieuws over Beyond Good & Evil 2. Minder leuk is dat de remake van Star Wars Knights of the Old Republic er (vooralsnog) niet lijkt te komen. En dat is nu juist een game waar veel fans op zaten te wachten. Wat is er aan de hand en wat gebeurd er nu met deze remake? Is dit het definitieve einde of mag je nog hoop koesteren? Je ziet en hoort het allemaal in dit GK Journaal.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch