Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Xbox schopt complete consolemarkt in de war met nieuwe stunts

10/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Microsoft heeft de smaak goed te pakken. Ook op deze donderdag weten ze de headliner te worden van het GK Journaal. Want na de bekendmaking van de Xbox Series S voor 299 euro, is daar nu de reveal van de Xbox Series X voor 499.  Wederom een gruwelijke prijs. En alsof dat nog niet genoeg is, kwam daar nog een persbericht overheen dat EA Play voortaan gewoon bij het Game Pass Ultimate pakket in zat. Voor geen cent extra kosten. En de hele wereld vroeg zich af: ‘Hoe dan?’.

Wat wil EA hebben in ruil voor toevoeging EA Play aan Game Pass?

Dat deed JJ ook. Hij schetst het marketingoffensief van Phil Spencer en de zijnen van de afgelopen dagen en stelt ook de nodige kanttekeningen. Hoe gaat Microsoft dit allemaal betalen? Waarom wil EA Play deze deal aangaan? De 5 euro per abonnement verdwijnt nu niet langer in hun zakken. Waarom wordt de deal met EA precies nu bekend gemaakt? En wat is nu precies de strategie van Microsoft? Kunnen we die ergens mee vergelijken? Ook is er in deze editie van het GK Journaal natuurlijk aandacht voor Sony. Wat is, of beter gezegd, waar blijft hun antwoord? JJ probeert deze vragen te beantwoorden.

Geloof het of niet, maar Skull & Bones bestaat nog

Er is ook wat nieuws over Ubisoft. Het bedrijf heeft momenteel de wind niet bepaald mee en probeert positiviteit te verkrijgen door vanavond een nieuwe editie van Ubisoft Forward uit te zenden. Hoofdrolspeler in deze show gaat God & Monsters zijn (wat nu de naam Immortal heeft gekregen, maar die vinden we nep), maar mogelijk komt er ook nieuws over piratengame Skull & Bones en een remake van de alleraardigste platfomer Prince of Persia The Sands of Time. We weten het allemaal om 21:00 uur vanavond wanneer Ubisoft Forward zijn aanvang kent.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch