Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Xbox stunt keihard met Xbox Series S voor 299 euro

08/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is dat JJ vannacht de Clippers aan het kijken was in hun strijd in de play-offs van de NBA, anders had hij een van de grootste verrassingen van deze maand gemist. Hij maakte om 4 uur  in de nacht live mee dat de aankondiging en de prijs Xbox Series S zo maar opeens ‘gelekt’ werden. Gelekt tussen aanhalingstekens omdat Microsoft een paar uur later erkende dat dit nieuws klopte en men een officiële reveal video online zette. In dit GK Journaal schetst JJ een chronologisch verloop van deze spectaculaire aankondiging. Want 299 euro voor een next gen console. Dat is wel een dingetje hoor…

En hoe zit het nu met de prijs van de Xbox Series X…

En hoe zit het nu met de prijs van de Xbox Series X? Valt daar ook al wat over te vertellen? JJ geeft het aan alsmede een alternatieve, zeer aantrekkelijke methode om de de nieuwe Xbox straks in huis te halen. Interessant is ook wat nu de reactie is van Sony? Gaan zij de aankondiging van de prijs van de PS5 nu verhaast naar voren trekken of houden ze vast aan hun eigen tijdschema? Hebben ze überhaupt wel een schema? En is er nog anders nieuws over de nieuwe console van Sony te melden. JJ is er voor je in gedoken.

CD Project Red pislink over nieuws microtransactions in Cyberpunk 2077

Dan Cyberpunk 2077. De media wil vandaag de dag zo snel met nieuws komen wat clicks genereert, dat ze vaak niet goed fact checken. Zie nu weer het ‘nieuws’ dat er mogelijk microtransactions in Cyberpunk 29077 zitten. CD Project Red was er als de spreekwoordelijke kippen bij om dit verhaal genadeloos in de grond te trappen. JJ, onderzocht waar dit nep nieuws vandaan kwam. Er moet immers ergens een aanleiding zijn. Check al het nieuws snel in het GK Journaal van dinsdag 9 september.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch