Menu Premium
Loading...

GK Journaal: ‘Wordt Battlefield VI een Xbox Game Pass titel?’

15/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is donderdag 15 april en je weet wat dat betekent… Een gloednieuwe GK Journaal. Onze journalist JJ is het internet opgedoken op zoek naar het meest spraakzame nieuws van de afgelopen paar dagen. En hoewel de gaming industrie momenteel niet bepaald actief is, heeft JJ toch een paar interessante nieuwtjes gevonden. Zo heeft hij het in deze editie onder andere over: Battlefield VI op Xbox Game Pass, de Indie World showcase en Assassin’s Creed: Wrath of the Druids. Dus ga er maar eens lekker voor zitten, want het is tijd voor een nieuwsrijk GK Journaal.

Komt Battlefield VI naar de Xbox Game Pass?

Microsoft is al een poosje bezig met het uitbreiden van hun gamingservice Xbox Game Pass. Zo is Game Pass door de afgelopen jaren heen een must have service geworden voor Xbox eigenaren. Daarnaast weet de service ook een impact te maken op PC. Met Game Pass krijgen gamers – voor een goedkope prijs – toegang tot een groot arsenaal aan gaming titels. Gamers die fan zijn van het FPS genre krijgen zo misschien toegang tot een verrassende titel. Zo gaat het gerucht dat Battlefield VI wel eens een Game Pass titel kan worden. En dat betekend niet alleen dat gamers voor een goedkope prijs een gloednieuwe game mogen spelen, maar ook dat veel meer gamers gaan kiezen voor de game op een Xbox console, in plaats van op een PlayStation console.

Wat kregen we te zien bij de Indie World Showcase?

Als mensen denken aan gaming dan denken ze vaak aan blockbuster Triple AAA titels. Maar daaronder schuilt een steeds grotere markt aan Indie titels. En deze verdienen het ook om aandacht te krijgen. En het Indie genre kreeg een volle dosis aan aandacht tijdens de Indie World Showcase. JJ heeft een kijkje genomen en heeft een aantal van de grootste of meest interessante titels voor jullie op een rijtje gezet.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch