Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Wilde Microsoft Bungie en de Destiny franchise nu wel of niet kopen?

15/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor een nieuw GK Journaal! JJ zit klaar om het laatste nieuws in gaming met jullie door te nemen. Veel ogen kijken natuurlijk uit naar de Playstation 5 Showcase van morgenavond, maar daar blijven we niet bij. Zo zijn er genoeg dingen gebeurt afgelopen week. Zo vertelt JJ jullie onder andere over: de mogelijke flirt tussen Microsoft en Bungie, de productiecijfers van de PS5 en Ikea dat zich gaat mengen in de gaming industrie. Als klap op de vuurpijl kijkt hij kort vooruit naar de Playstation Showcase.

Probeert Microsoft terug te keren bij zijn ex?

Iedereen is bekend met het verhaal van Bungie. Ooit waren ze de makers van Xbox’s grootste franchise: Halo. Uiteindelijk besloten Microsoft en Xbox toch van paden te scheiden. Bungie maakte vervolgens Destiny, en Microsoft ging verder met de Halo serie die ze voortaan door 343 Studios lieten maken. Met wisselend succes. Halo Infinite moest de grote game voor launch  van de de Xbox Series X worden, maar is ondertussen uitgesteld vanwege de negatieve reactie rondom de gameplay video. En Destiny is momenteel inderdaad een grote franchise, maar weet nog niet iedereen voor zich te winnen. Er is altijd ruimte voor verbetering. Maar dat kost veel geld. In dat licht is het gerucht dat Microsoft Bungie terug probeert te krijgen, helemaal niet zo onlogisch. Maar klopt het nieuws wel?

Komen er dan eindelijk meer details over de PS5?

Het is geen geheim dat de consoles steeds dichter in de buurt komen. Zo weten we de prijs en de releasedate van zowel de Series X als S. Wat momenteel nog wel een geheim is, is de releasedate en prijs van de PS5. Sony heeft de afgelopen paar maanden stevig zijn mond dicht gehouden, maar morgen is daar eindelijk het moment! Althans, dat hopen en denken we… Morgenavond 22:00 uur stipt, houdt Sony hun Playstation 5 Showcase. Nu Xbox hun details naar buiten heeft gebracht, zou je denken dat Sony ook eindelijk hun details naar buiten gaat brengen. Krijgen we dus nu eindelijk een releasdate en prijs? Of wordt het meer een showcase voor de PS5 games? Of wie weet wel beide?

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch