Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Gaat Sledgehammer de Call of Duty voor 2021 maken?

05/01/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zitten nog maar net in het nieuwe jaar en er is al genoeg gebeurd om een nieuw GK Journaal te vullen met interessant en/of vermakelijk nieuws. Zo gaat JJ het hebben over één van de grootste first-person shooter franchises van de afgelopen 10 jaar: Call of Duty. Verder Epic Games dat de trotse eigenaar is van een winkelcentrum, LG dat met een uniek concept komt voor ‘game-tv’s’ en een meer dan bizarre aanbieding bij een Duitse supermarktketen. Ga er maar eventjes lekker voor zitten, want het is tijd voor het eerste GK Journaal van 2021.

Sledgehammer werkt aan de 2021 Call of Duty game

Afgelopen jaar kreeg de Call of Duty franchise Black Ops Cold War als nieuwste toevoeging aan de serie. Gemaakt door Treyarch. En dat was een jaartje eerder dan verwacht. Want het was oorspronkelijk niet de beurt van Treyarch om een COD game uit te brengen in 2020. Die beurt lag eigenlijk bij Sledgehammer Games, de makers van Advanced Warfare en WWII. Maar net zoals veel andere zaken in 2020, verliep het allemaal anders dan verwacht. Daarom moest Treyarch de nieuwste Black Ops game uit brengen met een jaar minder development tijd. Sledgehammer heeft in de tussentijd naar verluidt door gewerkt aan de 2021 installement van de Call of Duty franchise. Klopt dat of moet Infinity Ward wederom aan de bak ?

Epic Games koopt een winkelcentrum

Als we kijken naar de afgelopen paar jaar in de gaming industrie, dan kunnen we rustig zeggen dat Epic Games één van de winnaars is. Niet alleen hebben ze met Fortnite één van de meest gespeelde games van het afgelopen paar jaar gecreëerd en lanceerden ze behoorlijk succesvol de Epic Games Store. En dus is er geld. Geld om een nieuw kantoor te kopen. En dat is er niet zo maar een. JJ laat hem zien in deze editie van het GK Journaal..

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch