Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Sony maakt releasedates aankomende PS4/PS5 games bekend

12/01/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ zit klaar om jullie een nieuwe GK Journaal te leveren. Want zoals wij allemaal wel weten gebeurt er altijd wel iets in de game-industrie. Vandaag bespreekt JJ de volgende onderwerpen:  Sony maakt een aantal releasedates van hun games bekend, Naughty Dog is aan het werk aan een nieuwe game, de popularitieit van gaming op Twitter neemt flink toe en nog veel meer.

Sony zegt dat het lekker gaat

Sony is de nieuwste console generatie redelijk okay in gegaan. De PS5 is amper te verkrijgen en de games zijn tot nu toe zeker niet slecht. Tijdens de CES in Las Vegas heeft Sony bekend gemaakt wanneer wij mogen gaan genieten van een paar nieuwe games. Zo hebben zij de releasedates van onder andere Returnal, Project Athia, Kena en nog een aantal andere titels bekend gemaakt. Er gaan ook steeds sterkere geruchten de rondte dat Naughty Dog is begonnen met het werken aan een nieuwe game. Dit zou af te leiden zijn aan het feit dat meerdere mensen binnen het bedrijf een hogere functie hebben gekregen. Zo zijn bijvoorbeeld Vinit Agarwal en Richard Cambier, voormalig lead designers, gepromoveerd naar co-game directors. En dan wil je zelf een game gaan maken.

We’re going mainstream boys

Gaming is vergeleken met vroeger, behoorlijk veranderd. Vroeger dachten mensen dat gamers ongemakkelijke mensen waren die het daglicht nooit zagen terwijl nu een overweldigend groot percentage van de bevolking gamer is. Gaming wordt dus steeds populairder, zo ook op Twitter. JJ toont de laatste cijfers over 2020 en kan niet anders concluderen dat er echt een gigantische sprong is gemaakt ten opzichte van het jaar ervoor. Ook laat ie zien uit welke landen de meeste tweets vandaan kwamen en over welke games de meeste tweets zij gemaakt. En nee, Nederland en Cyberpunk 2077 staan beide niet op deze lijst.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch