Menu Premium
Loading...

Demon’s Souls Premium Review – Is deze game voor iedereen geschikt?

20/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het wachten op een nieuwe, nou ja… nieuwe, souls game is over. De remake van Demon’s Souls is eindelijk speelbaar voor de eigenaars en eigenaressen van de PS5. Het spel is dit keer niet gemaakt door FromSoftware, die momenteel nog bezig zijn met Elden Ring, maar door Bluepoint Games. Zij zorgden in 2018 nog voor de Remake van Shadow of the Colossus. Weten zij met de Demon’s Souls Remake net zo goed de soul van het spel te raken als zij deden met Shadow of the Colossus? Skate en Steven vertellen het jullie om deze uitgebreide Demon’s Souls Premium Review.

Demon’s Souls is dé game voor de PS5

Demon’s Souls is, samen met Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, dé game waarmee Sony de nieuwe generatie inluidt. Een riskante keuze want we weten allemaal dat de Souls games niet bepaald makkelijk zijn. En dus kun je jezelf de vraag stellen of dit een titel is die je als eerste moet brengen op de PS5. Toch wordt Demon’s Souls door menig critici gezien als de beste PS5 game tot nu toe. Het spel heeft inmiddels al een metacritic score van 92. Als we dat vergelijken met de andere grote exclusive, Miles Morales, dan heeft die een metacritic score van 85. Demon’s Souls trekt hier dus aan het langste eind. Sterker nog, de game wordt als een launch titel beter ontvangen dan een groot deel van de PS4 games. Skate en Steve vertellen jullie of ze het daar mee eens zijn en waarom.

Doet de game eer aan zijn voorganger

Het is onmogelijk om een remake niet te vergelijken met het origineel. Veel mensen zullen de remake van Demon’s Souls dus ook gaan vergelijken met de PS3-versie. Deze werd toentertijd, op tijd van release als een middelmatige game beschouwd. Zien onze mannen een verbetering bij de remake? Je komt erachter in de Demon’s Souls Premium Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch