Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Watch Dogs: Legion oververhit de Xbox One X

29/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit is het eerste GK Journaal in het nieuwe tijdperk. Beide next-gen consoles zijn namelijk op de redactie en worden as we speak keihard aan een test onderworpen. En nee, daar mogen we niks over zeggen. Maar net als in de rest van de wereld staan bij ons de Xbox Series S & X en de PS5 te spinnen. Een korte tijd geleden was er nieuws over mogelijke hitte-problemen van de Xbox Series X. Dat werd echter al snel als debunked en fanboy getrol weg gezet. Nu blijken het opeens de oude consoles te zijn die een warmte probleem hebben. De Xbox One X raakt namelijk nogal van de kooimals je Watch Dogs : Legion speelt. JJ dook in de materie.

De Xbox One X wordt beetje heet van het hacken…

Gelukkig is er ook positief nieuws over Xbox te melden. Bijvoorbeeld over de toekomstige first party titels van Xbox en de rol die de PC in dat verhaal speelt. En wanneer kunnen we nieuws over de games van Bethesda verwachten? Daar lijkt nu echt een duidelijk antwoord op te vinden te zijn. JJ kijkt ook naar het uitstel van Cyberpunk 2077. Voor de derde keer. Er is een hoop aan de hand in en rond developer CD Project Red. In dit item zetten we de laatste ontwikkelingen op een rij.

Rechtbank vindt dat FUT in FIFA gok-elementen bevat

Rond de PS5 bleef het, afgezien van het feit dat de console is uitgedeeld onder de media, redelijk stil. Op een launchtrailer na, die op woensdag online ging. En die is, wat je noemt, typisch PlayStation. Dit en keihard nieuws over EA en FUT kun je zien en horen in het GK Journaal van donderdag 29 oktober. De week waarin we eindelijk, na lang wachten, de next consoles op onze redactie konden verwelkomen. Dat worden drukke dagen met veel speeluren de komende tijd. Vervelend hè…

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch