Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Vervolg Elden Ring komt er aan en meer details Starfield

17/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is donderdag en dus de hoogste tijd voor een nieuwe editie van het GK Journaal. Met dit keer vier stukken nieuws. We gaan het vandaag hebben over Perfect Dark, Starfield, EA Play 2022 en het mega succes van Elden Ring. Want het lijkt erop dat een nieuw deel nu al bevestigd is. wat natuurlijk en sich geen slecht nieuws is. Van iets wat goed is, wil je altijd meer. maar gaat het niet allemaal wat te snel? Je ziet en hoort het allemaal in het GK Journaal van donderdag 17 maart.

De EA Play van dit jaar gaat niet door

We beginnen deze editie met slecht nieuws. Tenminste, voor de mensen die helemaal into alles van EA zijn. Die dus uitkeken naar de EA Play van dit jaar. Dan hebben ze helaas een probleem, want dat gaat niet gebeuren. EA houdt voorlopig geen EA Play. Waarom dat zo is? Dat zie en hoor je zo. Verder nog meer ‘slecht’ nieuws. Dit keer voor gamers die uitkeken naar de reboot van Perfect Dark. De ontwikkeling van die game loopt niet bepaald spoel en bijna de helft van het personeel is opgestapt. Wat is daar aan de hand? we gaan het je in geuren en kleuren uitleggen. En dat is niet het enige nieuws wat we vandaag voor jullie klaar hebben staan.

Elden Ring inmiddels 12 miljoen keer verkocht

Er zit in deze editie gelukkig ook flink wat positiviteit. Kijk maar eens naar de hype rond Elden Ring, die maar niet op lijkt te houden. Publisher Bandai Namco kwam daarom met een aantal opmerkelijke uitspraken. Over de toekomst van de franchise? Tot slot is er nieuws over Starfield. Ontwikkelaar Bethesda is naar buiten gekomen met een nieuwe blog van 7 minuten over het spel. We vatten de hoogtepunten voor je samen. Mocht je de volledige versie willen zien, dan kan dat hier. Ram op die Play knop en check de nieuwe editie van het GK Journaal.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch